Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet energiát gyűjteni tartós párkapcsolathoz és házassághoz, ha gyerekkori családunkban gondok vannak?
Figyelt kérdés
Bármi lehet, pl: nem éppen jó szülő-gyerek kapcsolat, testvérek közti nem jó kapcsolat, s egyéb helyzetek, de szeretnétek egy jó párkapcsolatot és házasságot is.2023. máj. 25. 06:25
11/12 Senior Séf válasza:
Amikor felnőtt az ember, ideje leválasztódni a szülőkről. Onnét az már a te életed, neked kell irányítani, és magadnak tartozol felelősséggel. Apád azért csinált ilyenné, azért elöl vannak a szemeid, hogy ne hátrafelé pislogjál mentséget keresve, hanem előre, a lehetőségeket felmérve.
12/12 anonim válasza:
Sajnos pont egy ilyen párkapcsolatban vagyok.
Mármint felesègem nem tudta feldolgozni az őt gyermekkènt èrt sèrelmeket. Az eredmèny, egy pokolian szar kapcsolat, amiből lassan nekem úgy kell elmenekülnöm. Amíg magadban nem tettèl bèkèt, szerintem ne akarj párkapcsolatott, mert rá fog menni a másik fèl idegrendszerre is a te megoldatlan problèmáidra. Tapasztalatból írom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!