Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőtársak, honnan gondoljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársak, honnan gondoljátok, hogy párotok csak gyereket szeretne és nem veletek is foglalkozni majd, mint társ és feleség?

Figyelt kérdés

Fontos ez mostanság a nőknek? Főleg a 30-40es nők véleménye érdekelne.

Nagyon szépen köszönöm.

2023. máj. 25. 05:17
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Pl nekem volt egy mamahoteles akik azta akarták költözzek össze velük. Ergo a fizum meg csok is az ős kis házukra ment volna ez mellett egy szavam se lehetett en lettem volna a házicselédjük csicskájuk nagyon dirigálós az anyja. Ha meg nem akarok így szülni hanem kükön élni akkor meg húzzak el.
2023. máj. 25. 05:52
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

*jav azt akarták

az ő kis házukra

külön élni

2023. máj. 25. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
El lehet csípni egy-egy mondatot, amiből akkor is észre lehet venni, ha nem mondja meg nyíltan. Az első válaszoló példája is tök jó szerintem. A viselkedésből, a tervekből is rá lehet jönni.
2023. máj. 25. 05:57
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Például jóformán még együtt se vannak, de már arról beszél, hogy gyerekeket szeretne, védekezni se szeretne, de nem foglalkozik a párjával...
2023. máj. 25. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Ez általában fordítva szokott lenni: a nők eljátszák a lepedőakrobatát az ágyban, aztán amikor megszületik 1-2 csemete, átállnak hősanya üzemmódba. Onnantól úgy adagolják apának a puncit, mint kiskutyának a jutifalatot.

Hogy releváns választ is adjak: amikor azt látod, hogy bizonyítanod kell hogy ellátod az "uradat", a háztartást és még a munkahelelyen is teljesítesz, tehát pénzt viszel haza, akkor jobb, ha felvillan a red alert. Ha nincs ilyen elvárás és ugyanúgy szeret a párod, kicsi az esély hogy tenyész kancának fog tartani és prütykölni eljár majd otthonról.

2023. máj. 25. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem szülök 1-2 éven belül senkinek. Ha 3-4 éve társam az életben, azt azért nehéz megjátszani... Vagy legalábbis egy idő után izzadtság szagú lesz, ha csak színjáték, így úgyis kibukik.

A gyerekvállalás a kapcsolat egy igazi próbatétele, így abszolút fontos, hogy a párom/férjem a társam is legyen, ne csak a gyerekem apja.

2023. máj. 25. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Az ember ezt azért érzi... Hasonló érzés, mint férfi szemszögből egy nő, aki csak a pénzért van vele. Egyszerűen érzed, ha csak a valami kell és te nem vagy érdekes.

Szerencsére ez a veszély engem nem fenyeget, sosem akartam gyereket és nem is akarok soha. Értelemszerűen aki marad, az értem marad, mert mást úgysem "kap"

2023. máj. 25. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen a nők többsége. Csak azért akar férjhez menni, hogy gyereke legyen, utána meg jön egy jobb pasi, aki miatt elválik, és viszi a gyerekét magával, mintha az az ő tulajdona lenne egyedül, és a bíróság őket támogatja.
2023. máj. 27. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi, viszont jelentettem minden választ
2023. máj. 27. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!