Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, honnan gondoljátok, hogy párotok csak gyereket szeretne és nem veletek is foglalkozni majd, mint társ és feleség?
Fontos ez mostanság a nőknek? Főleg a 30-40es nők véleménye érdekelne.
Nagyon szépen köszönöm.
*jav azt akarták
az ő kis házukra
külön élni
Ez általában fordítva szokott lenni: a nők eljátszák a lepedőakrobatát az ágyban, aztán amikor megszületik 1-2 csemete, átállnak hősanya üzemmódba. Onnantól úgy adagolják apának a puncit, mint kiskutyának a jutifalatot.
Hogy releváns választ is adjak: amikor azt látod, hogy bizonyítanod kell hogy ellátod az "uradat", a háztartást és még a munkahelelyen is teljesítesz, tehát pénzt viszel haza, akkor jobb, ha felvillan a red alert. Ha nincs ilyen elvárás és ugyanúgy szeret a párod, kicsi az esély hogy tenyész kancának fog tartani és prütykölni eljár majd otthonról.
Nem szülök 1-2 éven belül senkinek. Ha 3-4 éve társam az életben, azt azért nehéz megjátszani... Vagy legalábbis egy idő után izzadtság szagú lesz, ha csak színjáték, így úgyis kibukik.
A gyerekvállalás a kapcsolat egy igazi próbatétele, így abszolút fontos, hogy a párom/férjem a társam is legyen, ne csak a gyerekem apja.
Az ember ezt azért érzi... Hasonló érzés, mint férfi szemszögből egy nő, aki csak a pénzért van vele. Egyszerűen érzed, ha csak a valami kell és te nem vagy érdekes.
Szerencsére ez a veszély engem nem fenyeget, sosem akartam gyereket és nem is akarok soha. Értelemszerűen aki marad, az értem marad, mert mást úgysem "kap"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!