Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet energiát gyűjteni tartós párkapcsolathoz és házassághoz, ha gyerekkori családunkban gondok vannak?
Párkapcsolat, az két emberről szól. Úgy alakul, ahogy formáljátok. Ami elmúlt elmúlt. Ki kell zárni minden külső tényezőt.
Nálunk például a párom sem szülővel, sem testvérrel nem tartja a kapcsolatot, éppen a kérdésben szereplők miatt, és láss csodát tökéletesen megvagyunk a magunk kis családjában.
Én úgy gondolom, hogy attól nagyobb plusz nincs mint hogy végre az életedbe akadt olyan, aki szeret és veled akar lenni.
Másnak sem felhőtlen a kapcsolata a családdal mégis boldog a párjával. Nem tartja velük a viszonyt, vagy minimumra fogja és a saját életét, kapcsolatát építgeti.
Ha szar mintákat és traumákat hordoz az ember, azon dolgozni kell. Többnyire szakemberrel. Magától ritka, ha javul, vagy javítani tudod önerőből. Az egyetemi nagy szerelmem volt ilyen. Nagyon hülye előélettel érkezett, az előző kapcsolatában is rossz élményeket szerzett így igazi gyökér módon viselkedett. Éreztem, hogy ez nem ő, de valakit nem lehet megmenteni, aki nem akar megmenekülni. Tisztább, őszinte pillanataiban sokszor kibukott, hogy nem akar ő ilyen lenni.
A mai napig közös a baráti társaságunk, sokszor átrágjuk ezeket a témákat. Eltelt 10 év, ő megmaradt örök gyereknek. 2 éve pszichológushoz jár, mert végre rájött, hogy egyedül tényleg nem tudja levetkőzni a hozott csomagját. Én nagyon sajnálom őt és egyben büszke is vagyok rá, hogy felismerte, hogy az amire vágyik és az, ami belé van kódolva, nem egyeztethető össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!