Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnád e a párodat ha rajta kívülálló okok miatt nem lenne szex?
Ha ilyen dolog áll a háttérben, akkor nem lenne szivem megcsalni, ha 3 ultrabrutál szép nő lógna rajtam, hogy csináljuk már...
Ez nem olyan ok a "nem-szexre", ami mellett félrelépnék. Nem tehet róla. Gondolom ő is boldog lenne, ha teljes vággyal és örömmel szexelhetne..de sajnos nem tud, ami érthető.
A férjemben messze nem a legértékesebb dolog a szex, szóval sem elhagyni, sem megcsalni nem akarnám.
Ha már nagyon nem bírnám, annyiféle vibrátor létezik már, hogy évekig el tudnám szórakoztatni magam.
Én hűséges maradnék. Pont.
Viszont olyanról már hallottam, hogy a nő lett beteg és a kezelések miatt nem lehetett volna már gyereke. Ő volt aki elengedte a férfit végleg, hogy lehessen új párkapcsolata mással (férfi szeretett volna gyereket). Persze ehhez is nagy lelkierő szükséges mindkét fél részéről. Annak is aki végleg elenged, és annak is akit elengedtek.
De megcsalni a másikat a háta mögött elég nagy gerinctelenség.
Ő saját maga kért, hogy keresek valakit, csak ne ismerős legyen, és ne tudja mikor csináljuk.
Probléma azóta megoldódott, napi szinten van újra szex, és boldogok vagyunk mind a ketten. Nagyon boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!