Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk, milyen magas nők tetszenek nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 16:26
12/14 anonim válasza:
Én 190 vagyok.
A legjobb, ha a nő velem egymagas, viszont nem sok ilyen van.
13/14 anonim válasza:
Nálam azért ne legyen magasabb. Én 188 vagyok. Kb ennyi. Nincs más kritérium, vagy prioritás. Szóval a magasság az kb... eddig életemben 2 nőt láttam, aki biztosan magasabb nálam, és velük nem jönnék össze emiatt. Igen, ez kizáró ok.
Szóval tud tetszeni egy 150 és egy 185 magas nő is, ugyanúgy.
14/14 anonim válasza:
140-175 kb. Én olyan 178 vagyok. De valamiért mindig nagyon tetszettek az alacsony törékenyebb alkatú csajok, főleg nagyobb mellekkel. (Igen, utóbbi ritka, de ismerek néhány ilyet. :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!