Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakitott de nem torli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott de nem torli a messenger becenevet ez jelent valamit vajon? 24N

Figyelt kérdés

Ti szoktatok szakitas utan torolni a messenger nevet?

Nem erdekel, aki azt fogja irni gyerekes vagyok.

Engem erdekel, hogy miert nem torli ha szakit..maskor is szakitott es akkor egybol torolte is a nevem. De most el sem bucsuzott es nem is torli. Probalok remenykedni, de legbelul nem akarok..

2023. máj. 21. 21:52
A kérdező szavazást indított:
Nem jelent semmit
Még nincs vége
30 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem érdekli.. nekem van olyan akivel nem beszéltem 3-4 éve de még mindig beállítva maradt a beceneve. Szerintem nincs jelentősége.
2023. máj. 21. 21:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, az a helyzet h o nem szokott beceneveket allitani, csak nekem volt a messengereben becenev, es szamomra fura h nem torli most. De lehet, hogy tenyleg nem erdekli.
2023. máj. 21. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Ha el se köszönt, az azt jelenti, hogy kb úgy megy ki az ajtón, hogy arra sem akar időt pocsékolni, hogy bebssza maga után, nemhogy még rendet is rakjon maga után stb...

Szóval azért nem törli, mert abszolút le sem szar

2023. máj. 21. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Végülis a neved nem változott. :) Egyébként 3-as kicsit nyersen, de reálisan leírta a helyzetet. Lehet az is, hogy a komplett beszélgetést kidobta szem elől.
2023. máj. 21. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elfelejtette, lehet nincs rá ideje, lehet nem érdekli, lehet akkor szedi le, ha lesz új jelölt.
2023. máj. 21. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem szokott beceneveket beállítani.

Nah, ez is annak a jele, hogy abszolút hidegen hagyja az egész téma. Egyszer volt egy kivétel, de az is csak akkor volt érdekes, most már bőven nem számít az sem.

2023. máj. 21. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen, torolni kulon energia.
2023. máj. 21. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdekli már annyira az egész, hogy szánjon rá egy percet, vagy talán eszébe sem jut.
2023. máj. 21. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt se tudom, hogy létezik becenév beállítás. Mindig az fb nevet írja ki.
2023. máj. 22. 03:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul akivel nem beszélgetek annál tökmindegy mi a beceneve.
2023. máj. 22. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!