Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm összevérzett álmában és most rettenetesen szégyelli magát. Hogyan oldhatnám fel ilyen téren?
Tudod, amíg a menzeszt a társadalom jelentős része SAJNOS undorítónak titulálja, és mi nők ebben növünk fel, hogy TABU, addig nem csak és kizárólag az exe a hunyó.
Nekem normális apám volt, aki segített amikor megjött, tanácsot adott (anya nem élt akkor), a nagybátyám meg már a menzesz szó hallatán is undorodó fejet vágott, mintha fertőznék.
Szóval akkor mit vársz? Szégyelli, mert a francba is, sok lány ebben nő fel, hogy szégyellni való.
Hagyd békén, majd rájön, hogy semmi gáz nem történt, de ne pörögj a témán.
Én az ágyneműnket véreztem egyszer át, de teljesen, teljesen kibuktam, meg sírtam, a barátom beküldött a zuhany alá, leszedte a paplant és újrahuzatolt, aztán megölelt, mert semmi baj nem történt, de nem hozta szóba aztán, éltük az életünket, mint egyébként.
Tipikus narci fsz az exe
Az apám is az volt, ő is folyton a menszeszerôl pofázott
Nekem szerencsére nincs ezzel gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!