A ti kutyátok is összevérzi az egész lakást tüzelés alatt?
Igen az ivás utáni tócsákról gondoltam, már régen szobatiszta. Nem fogjuk ivartalanítani... azért kössz a sok értelmes választ
#3 részvétem :(
Miért nem akarod ivartalanítani? Neki is jobb lenne, ha nem akarná megmászni minden bokorban egy kan kutya...
Amúgy erre van a tüzelőbugyi, csak kérdés, hogy a kutya megtűri-e magán...
Tulajdonképpen miért írtad ki a kérdést kérdező?
Írjuk azt,hogy persze,a mi kutyánk is ezt csinálja és minden hiper-szuper és higiénikus,így hogy tocsog a vérben, ráadásul a kutyának is milyen jó,hogy hajtják a hormonok tök feleslegesen....
Azért kapsz "negatív" kommenteket,mert ez így nem normális és főleg nem élhető környezet.
A kutya szempontjából a legjobb megoldás az ivartalanítás,mert bár eddig még lehet,hogy nem akartak rámászni ezután garantálom neked,hogy akarnak majd,ráadásul a kutya lehet álvemhes is,beindulhat a hormonoktól a tejelválasztás és csak feleslegesen szenved az állat.De ha valaki nem hajlandó ivartalanítani,akkor is képes annyira,hogy ad rá valami bugyit,hogy ne legyen tiszta vér a lakás..
Egyébként ha ez neked így megfelel akkor élj így,csak azt nem értem,hogy miért várod el,hogy mi ehhez gratuláljunk is.
Hát most erre mit mondjunk? Akkor takaríts, ha neked ez nem gond évente 2x, az elkövetkező 10 évben.
Csak aztán is legyél ilyen magabiztos, ha netán majd jönnének a keverék kiskutyák és gazdát kéne találni nekik. Mert soha sem tudhatod, hogy a kutyád mikor gondol egyet, tépi ki magát a kezedből sétáláskor hormonoktól túlfűtve egy kan miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!