Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kell fizetni az összevérzett lepedőt, ágyneműt? Aki már került ilyen helyzetbe annál miképp volt?
jobb helyeken így megy hogy kijelentkezem és kész de voltam olyan helyeken ahol egyszerűen mikor még nem jelentkeztem ki de házon kívül voltam bejött a takarítónő szellőztetni...akkor ez most benne van az árban?csakmert nem tudsz olyan csodamosóport mutatni amitől az a cucc olyan lesz mint azelőtt.
Olyan menő és gizda szállódában még tényleg nem voltam de valahogy ott is ellenőrzik a szobákat nem?pl megnézik hogy fogyasztottam e a minibárból mert ha igen az plusz kiadás
"pl megnézik hogy fogyasztottam e a minibárból mert ha igen az plusz kiadás"
Én ilyenről még nem hallottam. Ami ott van a szobában, az a rendelkezésedre áll. Sokan ezzel is élnek vissza és viszik onnan haza a cuccokat "szuvenírnek".
Amíg rendeltetés szerűen használod a szobát, addig nem kell plusz pénzt fizetned a tartalmáért. Vagyis én még olyan lepraterepen nem voltam, ahol bejöttek megnézni, hogy mit használtam a szobában és aszerint kaptam volna meg a számlát.
Még osztálykiránduláson is annyi volt a legdurvább eset, hogy rendet kellett magunk után hagyni és ez is az osztályfőnök rigolyája volt.
Ha meg gáznak érzed véresen otthagyni a lepedőt, akkor keressetek alternatív megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!