Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz miatt egy kapcsolatban benne maradni? Lehet ennek így jó vége?
A férjemmel 8 éve vagyunk egy pár, 6 éve házasodtunk össze.
A kapcsolatunk mára teljesen megromlott, leginkább csak élünk egymás mellett. Ha valamilyen eseményre kell menni, ha éppen "jóban vagyunk", együtt megyünk, de most pl. egész júniusban nem is fogjuk látni egymást (külföldön leszek), és neki ez teljesen rendben van.
Az az igazság, hogy én úgy érzem, részemről már elmúlt az a nagy szerelem, nem érzek pillangókat a gyomromban, ha rá gondolok, vagy rá nézek. Feszült és ideges leszek a környezetében. Valamint az is feltűnt, hogy egy ideje már észreveszem a helyes, jó megjelenésű férfiakat magam körül. Korábban ha Henry Cavill állt volna mellettem, szerintem az sem tűnt volna fel, annyira csak a férjemmel voltam elfoglalva.
Szívem szerint elválnék, viszont az a baj, ha kezdeményezem a válást, azzal szállok ki, amit hoztam... Ami pedig összvissz egy budapesti kis lakás.
A férjem mellett pedig hozzászoktam egy magas, átlagon feletti életszínvonalhoz, az anyagi biztonsághoz, ahhoz, hogy nem kell a pénz miatt aggódnom egy percig sem.
Anyukámmal beszéltem erről, azon az állásponton van, hogy a világ hülyéje lennék, ha válni akarnék. Mert ilyen élet nincs még egyszer, nagyon keveseknek adatik meg és bolond vagyok, ha eldobom azért, mert éppen nem vagyok szerelmes. Hiába mondtam, hogy elmennék dolgozni, azt mondja, hogy ez a lelkesedés nálam az első munkanapig tartana, mert sosem dolgoztam, sosem kellett napi 8-10 órát eltöltenem valahol, kelni hajnalban, hazaérni késő délután, robotolni egész héten, hogy aztán keressek éppen annyit, amiből valahogy megélek.
De közben mi van akkor, ha éppen ezzel a váltással találnám meg az Igazit, aki mellett nem feszült lennék, hanem boldog és felszabadult?
28 éves vagyok nem gondolom, hogy már temetnem kéne magam, és feladni mindent. Az anyám szerint keressek egy új hobbit, vegyek egy kutyát, foglaljam el magam... Mással meg nem tudtam erről beszélni, mert nem tudja senki, hogy az utóbbi időben milyen a házasságom.
Szerintem kamu a kérdésed, mert elég sok ilyen kérdés van ma, hogy pénzért van valaki a másikkal és nyűglődik, hogy jajj hogy lenne kényelmesebb, hogy a kecske meg a káposzta is megmaradjon.
Általánosságban viszont elég gáz tárgyként kezelni a másikat. Jó, már nem szereted, de ettől még a házastársad is érző lény. Tegyél úgy, ahogy fordítva tőle várnád el.
Elég egyszerű. Anyukádnak teljesen igaza van. Téged maximum a pénz érdekel, sekélyes és felszínes gondolkodasmódra utal amit leírsz, ez abból is látszik, hogy igaziból nincs más ami tényleg érdekel az anyagi jóléten kívül.
Akkor éld ezt az életet, esetleg újíts be egy szeretőt,akivel megvannak a pillangók. Ezt akarod nem ? Csak aztán nehogy a férjed unjon rád, mert akkor mehetsz a lakásodba, és muszáj lesz dolgoznod, rá leszel kényszerítve. A szerelem nem egyoldalú, a férjed is dönthet úgy, hogy neki elege volt és lép, vagy beújít egy friss husit... Akkor mihez kezdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!