Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek hogy vege szakad a kapcsolatnak es nem lesz hova mennem egy gyerekkel. Ezert nem merek gyereket szulni. Ertheto ez vagy nem kene ettol felnem?
Nem tartom a kapcsolatot senkivel a csaladombol, van egy parom vele elek, joban vagyok a csaladjaval, de ez nem pecset arra hogy soha nem fog elhagyni, vagy nem romlik meg a kapcsolat es en szeretnem elhagyni, barmi megtortenhet.
Ha lenne gyerekunk, es vege szakadna a kapcsolatnak, en nem tudnek hova menni gyerekkel, akkor sem ha nagyobb lenne, nem tudnek dolgozni es alberletben elni egyszerre, nem tudna ki vigyazni a gyerekre. A paromon es a csaladjan kivul nincs senki. Barataim sincsenek.
Nagyon vagyunk egy babara, de igyis felek es ha lenne egy gyerekunk akkor rettegnek..
Ha vege szakadna a kapcsolatnak, nem en lennek az akinel a gyerek marad, mert en nem tudnek egyedul gondoskodni rola, en ezt 1000%ra tudom.
Szerintetek verjem ki ezt az egeszet a fejembol es ne feljek?
Ha nem vagy rá felkeszulve akkor semmiképp ne szulj kisbabát.
Te tested, te érzéseid és persze te leszel az anyja, akinek akármi is történne gondoskodni kell róla.
Beszéld meg a pároddal, hogy nem vagy rá kész, ne kergesd hiú abrandokba.
Kesobb sem lesz hova mennem, mert soha nem lesz penzem egy lakasra.
Csaladbol meg csak egy van..az sem lesz mar, evek ota nem beszelek veluk.
Ugy erzem el kene felejtenem a felelmeim es belevagni
Először egy pszichológust keress fel. Aztán ha meggyógyultál jöhet a gyerek.
Mert azt ugye tudod, hogy nem normális, amiket írsz?
Mert nem fog albit találni kisgyerekkel, 5x meggondolják, mire kiadják neki, pláne, ha alacsonyabb képzettségű, esetleg még csak nem is fehér, esélytelen szerencsétlennek..
Most gondolj bele, 2000es órabérért takarít néha, vagy 1500asért állandóra.. Ki lesz addig a gyerekével? Nem fog senki érte menni 4kor az ovihoz, ha ő nem tudja megoldani.. kifizeti a 100 körüli albit, most nőnek a rezsiárak, nem fogja futni belőle a 200 körüli fizetéséből, cserébe ki lesz készülve fizikailag, nem fogják sokáig alkalmazni, ha a gyerek többször beteg, neadjisten problémás..
Én teljesen megértem. Van "nehéz helyzetű anyáknak" sima bentlakásos általános iskola, ahonnan csak hétvégén jár haza a gyerek, meg ünneppekkor, ilyen kolesz, de az sem minden esetben megoldás.
6os vagyok. Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a gondolatmenet akkor sem normális.
Ennyi erővel ki se menj az utcára, mert esetleg elüt egy autó.
A kapcsolata valószínűleg nem felhőtlen nagy szerelem, ha a kérdező azon retteg, hogy vége lesz. Ilyen kapcsolatba meg nem kell gyerek.
Viszont ha a kapcsolatban nincs gond, akkor a kérdező pszichésen beteg. Vajon miért szigeteli el magát az emberektől? Munkahely? Kollégák? Egyéb ismerősök? Elsősorban talán magányos, másrészt pedig tőlságosan rá lehet utalva a párjára.
Semmi baja nem lesz tőle, ha elmegy dolgozni, beszélget a kollégáival, nyít a világ felé. Nem kell egyből depresszíven látni a világot. Ha minden nő így állna hozzá, már kihalt volna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!