Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek érzései irántam,vagy csak el van velem?
Egy éve tart köztünk ez a "szex kapcsolat",amit már bánok hogy megtörtént,mert barátként jobbak voltunk együtt.Jó a szex egymással túlságosan is,de előtte jobb volt számomra a kapcsolatunk.
Többször is rá kérdeztem,hogy akkor ez most mi,ami köztünk van ,és nem adott rá értelmes választ.
Egyik nap elmentem bulizni,ahol megcsókolt egy random srác,amit ő megtudott,és utána nem igazán beszélt velem hónapokig.
Aztán próbáltam nyitni felé ,mert az hogy lekapott egy csávó nem az én hibám volt :D
Nagyon lassan de újra elkezdtünk beszélgetni ,el vitt ide oda,felmentünk a családjához ,meg akkor is athivott amikor tudta ,hogy meg van.
Egy nagyon pörgős életet él.
Másik városban dolgozik,és rengeteg ismerőse van ,sosincs egyedül de nem is tud egyedül lenni mert mindig megy valahova.
Nem nagyon ír ilyenkor,csak ha itt van.
Szokott írni,de nem beszélünk sokat
Nem értem miért van velem?ennyire jó a szex,vagy talán érezhet is valamit irántam ?
Simogat néha,a kedvembe akar járni.
De akkor nem értem miért nem jövünk össze
Számomra olyan,mintha erzelmileg elérhetetlen lenne
Nagyon sok lány barátja van,vslamelyikkel közösen nyaralni is volt szóval őszintén nem tudom.
Én szeretek vele lenni,nem vagyok szerelmes egyenlőre,el tudom különíteni a dolgokat
Figyelj... Leírtad a barátság extrákkal meghatározását: jóban vagytok, néha dumálgattok, bizonyos szintig törődtök egymással, lefekszetek, de nincs sem szerelem, sem elköteleződés.
Szerintme szuper tud lenni egy ilyen kapcsolat, de nem való mindenkinek. Ha te ennyire túlgondolod, akkor valószínűleg neked sem.
Egynek jó vagy, ne láss bele túl sokat.
Nekem is volt néhány ilyen dolog a a húszas éveim elején (évekig, csak a pasik változtak), hát utólag büszke nem vagyok ezekre, na meg szerintem azóta is többek közt ezek miatt nincs párkapcsolatom (nem kerestem akkoriban normálisat, most meg sokkal nehezebb). Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, nem így csinálnám, s ezt minden nőnek elmondom, aki efelé tendál.
Ja meg én mindig többet akartam a szívem mélyén, ők sose, emiatt az önbizalmam is elvitték jó messzire.
Pedig nagyon úgy néz ki hogy szerelmes vagy belé..
Neki meg csak dugni vagy, ha érezne valamit azt tudnád. Az egyetlen amit érez irántad az abirtoklás, azért sértődött be, hogy mással smároltál.
Ő úgy gondoloja a dolgot, hogy a puncid csak az ővé. Mással nem dughatsz. De amúgy nem szeret.
4-es, aranyos vagy, hát hátha.
Igazából én szerettem volna párkapcsolatot akkor is, csak mindig ezekkel, akik hülyére vettek, s ez amúgy első perctől nyilvánvaló volt. Kicsit mai napig rosszul érzem magam, hogy ilyen hülye voltam, de ez van.
Ja még a kérdezőnek: valóban szimpla birtoklás, mikor kiakad, hogy mással smárolsz. Végülis, ha van egy holmid is, azt se szereted, ha közben más is használja. Pont így van ez az ilyen pasik fejében is, vagy talán igazából mindenki fejében. Aki szerelmes, azt pl.
onnan lehet felismerni, hogy veled akar lenni, s tesz is érte, fel is vállal, traumák ide vagy oda.
Igen,abszolút igazatok van.Tobbszor próbáltam vele megszakítani a kapcsolatot,de suliban összefutottunk(egy felnőtt képzésre jártunk),aztán inkább nem jártam be,mert nem volt muszáj.
És így kikerültem őt,aztán írt,próbáltam nem írni neki vissza,letiltottam kétszer is,majd vissza,mert jól éreztem magam vele.
Nem voltam egyedül,és a szex is jó volt.
Talán van neki más is,vagy mások is
De úgy álltam hozzá hogy egyszer élek,nem foglalkozok vele nem írok neki,néha össze futunk csinálunk valamit és ennyi.
De valahol meg is érzem hogy ez nem jó.
Haladni akarok az életben,és olyannal lenni aki keres,akit erdeklem,de még sem tudom ezt a kapcsolatot lezárni.
Mindig belegondolok hogy mi van ha..ha csak fel felvállalni az érzéseit.
Korábbról tudom,hogy volt egy lány akibe nagyon szerelmes volt és atverte,talán azóta.mas
De lehet csak bemeselem magamnak, mindenesetre akárhányszor próbáltam nem tudtam tőle megszabadulni.
Ismerkedtem másokkal,de ha O üzent ,mindig azt néztem meg először és annak örültem.
Hogy lehet ezt a korforgast megszakítani,vagy ne szakitsam meg?
Tudom, hogy elég lehangoló, de úgy 99%, hogy nem félelemről lesz itt szó, egyszerűen ő csak könnyedebb viszonyban szeretne lenni veled.
Talán ahhoz tudnám hasonlítani, hogy amikor nőként elmész egy olyan sráccal randizni, aki annyira nem mozgat meg, és tudod, hogy sose fog. Csak a pasasok az olyan nőkkel, akik iránt így éreznek, könnyedén le tudnak feküdni, s még élvezik is. De komoly nem valószínű, hogy lesz.
Nekem ennyit sikerült megfejtenem a pasikból.
Úgy szakítsd meg a körforgást, ha biztosra akarsz menni, valamint olyan érzéssel akarsz kiszállni, hogy te mindent megtettél, hogy elmondod / leírod neki, hogy érzel őszintén. Hogy nem akarsz 20. valaki lenni az életében, vagy az első vagy nem akarsz semmit. Várod a válaszát mondjuk 1 hétig. Ha megint jön a tereléssel, akkor meg nyugodt szívvel el tudod küldeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!