Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, hogy a barátnője legyek, de kijelenti, hogy szeretni azt nem fog?
Fu, sziasztok. Már elég régóta beszélek egy sráccal, nagyon bírom. Ő is azt mondja, hogy nagyon kedvel engem, és szeretné, hogy a barátnője legyek, de kijelentette , hogy nem fog belém szerelmes lenni soha.
Már régóta a barátnője akartam lenni, de nem így.. és nagyon fáj. Tényleg nem tudom kezelni ezt a helyzetet. Valaki esetleg tudna valami tanácsot adni?
Én 22 /L , ő 25
Másba szerelmes, akin nincs túl és te nem tetszel neki annyira, hogy felül tudd ezt írni. Viszont a semminél jobb vagy, valamennyire vonzod és mivel olyan nőt, mint a szerelme úgyse fog találni soha, hosszútávon is el tudná veled képzelni. Kivéve ha majd mégis talál, mert akkor lelép. Persze a lakáshitel meg a gyerekek miatt ez nem lesz túl egyszerű. Ha emiatt most le akarnál lépni, bedob egy csalit, azt mondja, hogy még nem szerelmes, de ez változhat, stb.
Szerintem menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!