Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt akarja, hogy a barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja, hogy a barátnője legyek, de kijelenti, hogy szeretni azt nem fog?

Figyelt kérdés

Fu, sziasztok. Már elég régóta beszélek egy sráccal, nagyon bírom. Ő is azt mondja, hogy nagyon kedvel engem, és szeretné, hogy a barátnője legyek, de kijelentette , hogy nem fog belém szerelmes lenni soha.

Már régóta a barátnője akartam lenni, de nem így.. és nagyon fáj. Tényleg nem tudom kezelni ezt a helyzetet. Valaki esetleg tudna valami tanácsot adni?

Én 22 /L , ő 25

2023. máj. 20. 01:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Szia! Szerintem te is tudod a választ. Ha nem írtad volna oda hány évesek vagytok, azt hinném max 15.

Bármennyire is fáj, a helyedben búcsút intenék neki, mert hosszútávon valószínűleg még jobban fog fájni.

2023. máj. 20. 01:26
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

megköszönöd a lehetőséget és elköszönsz és vége

nem foglalkozol vele többet

2023. máj. 20. 03:13
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez valami hülye játszma, ne vegyél részt benne, mert sérülni fogsz.
2023. máj. 20. 04:51
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Ő még őszinte.
2023. máj. 20. 06:28
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Ez lehet egy teszt is, ha belemész, a pasinak le fog esni, hogy kevésnek tartod magad, ezert nem kizart, hogy ő ezt ki akarja majd hasznalni rendesen.
2023. máj. 20. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem tud szeretni, akkor miért legyél a barátnője? Nem pont ez lenne az egész dolog lényege? 🤔
2023. máj. 20. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ő konkrétan azt mondta hogy dugni akar téged de kötöttség nélkül. Csak nem meri kimondani.

Ha van benned egy kis tartás és önbecslés nem fekszel alá mint egy ribi..

2023. máj. 20. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Fú, szia

Elküldeném a fenébe kb, hiszen szarba sem néz. A fix punci az kellene, aztán az első jobbért elhagyna.

2023. máj. 20. 10:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A legnagyobb gond az, hogy sokszor kijelenti, hogy bár szeretni nem fog, viszont a jövőjét hosszútávon is el tudná velem képzelni még így is, hogy nem szerelmes. Ezért zavar össze nagyon, mert nem értem.

2023. máj. 20. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ha van benned egy kis tartás és önbecslés nem fekszel alá mint egy ribi.."

Attól nem lesz az égvilágon senki ribi, hogy van egy normális szexuális élete felnőtt nő/férfi létére:D

Senki.

2023. máj. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!