Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem kezdeményez randit a pasi? Több lenn.

Figyelt kérdés

Kutyafuttatóban megismertem egy korban hozzám illő srácot, én 24, ő 26. Egyszerűen elolvadok tőle, pont az esetem. Magas, vékonyabb, jóképű, világoskék szeme van, barna haja, arcszőrzete... Szemüveges. Nagyon okos. Szokott olvasni, jó a zenei hallása. Szereti a számítógépes játékokat, de nem viszi túlzásba mint néhány gamer, aki ki se teszi alábát otthonról. Jó munkája van informatika területén. Nagyon udvarias, és nagyon segítőkész.

Mióta megismertem próbálok úgy menni a futtatóba, hogy lássam, mindig odafigyelek a külsőmre. De sajnos nem látom minden nap, csak időnként. Totálisan beleestem, de egyszerűen nem hív el randizni. Nem vet fel semmit. Mindig csak ott a futtatóban jól elbeszélgetünk, de ennyi.

Mit tegyek? Szerintem ha akarna tőlem valamit, kezdeményezne, így nem látom be, miért vessem én fel a randit... Olyan szerepcsere lenne. De közben meg nem tudom, még meddig bírom így, hogy nincs köztünk semmi több.

2023. máj. 19. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Kezdeményezz te.

Neked sem esik le a gyűrű az ujjadról.

Nem fog leszakadni az ég nem lesz földindulás.

Kettőn áll a vásár.

2023. máj. 19. 22:11
 2/10 A kérdező kommentje:
De titokban nagyon félek, hogy visszautasít. Szerintem pusztán önmagam miatt nem utasítana el, de attól félek, van valakije, vagy ugyanúgy hegyez valakire, mondjuk a munkahelyén, ahogy én rá hegyezek. Simán lehet valakije, vagy egy kiszemelt által foglalt lehet a szíve.
2023. máj. 19. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Egy próbát megér, hogy elhívd egy kávéra.

Azt mérlegeld, hogy ha igent mond, szuper, de ha nemet, akkor jarhattok tovább egy kutyafuttatóba ezzel a kínos szituval. Ettől sem szakad le az ég. Csak valaki könnyen veszi, más meg kínosan feszeng utána és egy időre oda a jó hangulat.

2023. máj. 19. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Ne hívd el direkt! Lehet nyugodtan lepontozni, de a vadászat élményét hagyjuk meg a férfinek 😉! Nem elég csak csinosnak lenni. Próbálj meg flörtölni, kacérkodni vele, huncut mosoly, csábítás:) hihetetlen jó játék tud lenni 😁 Ha te is bejössz neki, akkor lépni fog. Ha nem lép, az is egy lépés…:
2023. máj. 19. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha elutasit, akkor többé nem mész oda, kerülöd, és kész.
2023. máj. 19. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
"Olyan jókat dumálunk itt a futtatóban, nincs kedved meginni egy kávét kutyák nélkül?" vagy ha kevésbé akarsz direkt lenni, akkor meghívhatod vmi kutyás programra, aztán legrosszabb esetben azt mondja, hogy megbeszéli a barátnőjével/feleségével, hogy van-e kedve menni. :D
2023. máj. 20. 00:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ennek a srácnak attól csillan fel a szeme,ha egy másik kutyás srácot lát meg,akitől hevesebben ver a szíve..

Megtörtént eset alapján írom...

2023. máj. 20. 04:18
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Ugyan, szerintetek, ha a pasinak is tetszene, akkor nem tenne lépést egyértelmű jelzésnél?! Mert akkor vagy egy gyáva kisp., aki nem sok mindenre jó, vagy nem kell igazán a csaj….
2023. máj. 20. 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem vagy az esete és kész. Nem hiszem el, hogy besz@ri, mert akkor nem is bőven beszélgetne veled, egyszerűen nem tetszel neki, épp ezért kár randira hívni.
2023. máj. 20. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is ebben a cipőben jártam, bár nekem egyszerűbb, volt, mert tudtam, hogy nincs barátnője. Mi is beszéltünk már addigra, majd megkértem, hogy "segítsen valamiben", utána pedig lazán annyit mondtam neki, hogy "nem tudom milyen átlátszó indokot találjak ki, hogy találkozzunk". Onnantól felváltva kezdeményeztük a randikat, bár esettében más nehezítő körülmények is voltak (sőt a mai napig vannak is), de meg tudtuk oldani.
2023. máj. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!