Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem kezdeményez randit a pasi? Több lenn.
Kutyafuttatóban megismertem egy korban hozzám illő srácot, én 24, ő 26. Egyszerűen elolvadok tőle, pont az esetem. Magas, vékonyabb, jóképű, világoskék szeme van, barna haja, arcszőrzete... Szemüveges. Nagyon okos. Szokott olvasni, jó a zenei hallása. Szereti a számítógépes játékokat, de nem viszi túlzásba mint néhány gamer, aki ki se teszi alábát otthonról. Jó munkája van informatika területén. Nagyon udvarias, és nagyon segítőkész.
Mióta megismertem próbálok úgy menni a futtatóba, hogy lássam, mindig odafigyelek a külsőmre. De sajnos nem látom minden nap, csak időnként. Totálisan beleestem, de egyszerűen nem hív el randizni. Nem vet fel semmit. Mindig csak ott a futtatóban jól elbeszélgetünk, de ennyi.
Mit tegyek? Szerintem ha akarna tőlem valamit, kezdeményezne, így nem látom be, miért vessem én fel a randit... Olyan szerepcsere lenne. De közben meg nem tudom, még meddig bírom így, hogy nincs köztünk semmi több.
Kezdeményezz te.
Neked sem esik le a gyűrű az ujjadról.
Nem fog leszakadni az ég nem lesz földindulás.
Kettőn áll a vásár.
Egy próbát megér, hogy elhívd egy kávéra.
Azt mérlegeld, hogy ha igent mond, szuper, de ha nemet, akkor jarhattok tovább egy kutyafuttatóba ezzel a kínos szituval. Ettől sem szakad le az ég. Csak valaki könnyen veszi, más meg kínosan feszeng utána és egy időre oda a jó hangulat.
Lehet ennek a srácnak attól csillan fel a szeme,ha egy másik kutyás srácot lát meg,akitől hevesebben ver a szíve..
Megtörtént eset alapján írom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!