Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A majd írok elköszönés a pasiknál mennyi időt vesz igénybe, hogy rám írjon?
Figyelt kérdés
Még csak ismerkedünk a facebookon, viszont már régebb óta ismerjük látásból egymást. Én kezdeményeztem eddig a beszélgetéseket, viszont amikor elköszönt akkor azt, mondta majd ír. Nekem eddig a beszélgstéseinkből egyáltalán nem az jött le hogy közömbös lennék számára. Segítsetek, ti mit gondolták erről?2018. febr. 11. 16:49
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "a pasiknál".
Függ kb. minden lehetséges körülménytől.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha 1 nap múlva nem ír, akkor már ne is nagyon reménykedjek? :/
2018. febr. 11. 17:03
4/9 anonim válasza:
Feleannyi energia lett volna írni neki, mint ezt a kérdést kiírni ide.
5/9 A kérdező kommentje:
De hát azt, mondta nekem hogy ír mert ugye akkor nem ért rá mert ment el otthonról. De már azóta hazáért és facebookon is volt fent.. Szóval nem értem, lehet hogy más dolga van, még várok 1-2 napot ha nem ír akkor hagyom.
2018. febr. 11. 17:19
6/9 anonim válasza:
Nézd, életem egyik legfurább, de legszebb ismerkedésénél, volt, hogy egy hónap telt el, mire válaszolt.
Pl tudtam, hogy nagyjából merre csalingál, és ha valami érdekeset láttam-olvastam, megosztottam vele, majd amikor ismét teljes figyelme az enyém volt, akkor napokig leveleztünk.
7/9 anonim válasza:
A majd írok, meg a majd telefonálok az a lekoptató szöveg szépen megfogalmazva. Keress mást.
8/9 anonim válasza:
A baj ott lehet,hogy : "eddig ên kezdemènyeztem a beszèlgetèseket".
Hagyni kellett volna,hogy Ő is keressen,nem csak neked futni utána.
9/9 anonim válasza:
Várjad meg, míg ő ír. Ne menj a dolgok elèbe. Lehet, nehèz időszaka van. Az is lehet, nem èrdekled őt. De ezt írja meg. Ha pedig nem ír, ennyi volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!