Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmem (élettársam) (ő nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmem (élettársam) (ő nő, én ffi) mostanában gyakrabban elköszönés-puszi alkalmával megcsippenti fogacskáival valamelyik ajkamat. Nekem ez nagyon kellemetlen. Szóvá tennétek-e?

Figyelt kérdés
Vívódok, hogy elrontsam-e az örömét (lelkesedését)
2018. jan. 25. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem mert én imádom..viszont azt szóvátettem mikor ilyen harcsaszájjal jött puszit adni és még a tarkómon is folyt a nyál
2018. jan. 25. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti mondanám neki, hogy ez rossz nekem. Nem pont akkor, hisuen akkor megy el, hanem máskor. Lehet, hogy azt hiszi, ez jó neked.
2018. jan. 25. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Baszcsizák az arcocskájára egy kőbányai-körívest.
2018. jan. 25. 09:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy: fáj. Sehogy se kellemes. El tudom képzelni, hogy csak annyira csippentse meg, ami még nem fáj - bár ezt lehet, hogy neki nehéz lenne belőnie - de így, ahogy van, nekem nagyon kellemetlen. Viszont tudom, hogy pozitív érzelemből teszi - persze, azt is tudom, hogy azért nem szabadna fájdalmat okoznia - ha tudná, biztosan nem tenné.
2018. jan. 25. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szólcsizz neki, hogy fájcsizik.
2018. jan. 25. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
A száj remek lehetőség nem csak az ajkak csippentésére, hanem a kommunikációra is. De ha megadod a bőr e- mail címét, elintézem neked, helyetted....
2018. jan. 25. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
...nőd e- mail..
2018. jan. 25. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves vagy, 12?

Már az első alkalommal kijött volta egy "hülye vagy, ez fáj!"

Ne legyél már pipogya ha egyszer ilyen férfiasan "ffi"-nek nevezed magad 😅

2018. jan. 25. 09:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy NEM MERNÉK szólni neki - (egyfelől imponál is, hogy ilyen felspanolt)
2018. jan. 25. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Vannak emberek, akik együtt élnek valakivel, és ilyen alapvető dolgokat sem a párjukkal beszélnek meg, hanem ide írnak ki kérdést? Te jó ég
2018. jan. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!