Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy ilyen embereket fogtam ki vagy más is tapasztalt hasonlót?
3 exem van de az utolsó szerencsére nem ilyen volt viszont a 2 kivétel na ők voltak nagytesók. És azt vettem észre, hogy nagyon szerettek apáskodni felettem és ez olyan zavaró volt mert egy kapcsolatban nem azt várom, hogy valaki úgy viselkedjen mintha az apám lenne.. van valami alapja mert nekem is van egy nővérem és imád anyáskodni viszont nem akarok ezek miatt ítélkezni mások felett mert lehet tényleg csak én fogtam ki rossz embereket.
23/l
Fura kérdés.
Mert a nők alapesetben értékelik a gondoskodást.
Persze van hogy kinevetnek érte )
Nekem van egy kislányom.
Az anyja nem él velünk.
És a nőm nevet rajtam amikor csicskaztatni akar engem a gyerek.
Apa éhes vagyok. Apa szarítsd meg a hajam.
Én meg logikus hogy ugrok es csinálom.
És múltkor a nő zuhanyzott majd mondta nekem leci szarítsd meg a hajam.
Én meg átmentem apuba automataba és csináltam ahogy a lányomnak szoktam...közben meg láttam hogy sunyiban kuncog rajtam.
Hogy a nagy gyúrós hajat szárít neki.
De annyit mondtam. Kuncogj rajtam kis pi csa ). Odavagyok erted es kész. Aztán összekócoltam a gondosan kifésült és kiszarított haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!