Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak általában megijednek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak általában megijednek, ha egy nő ilyet mond nekik?

Figyelt kérdés

Azt mondanám”szerelmi vallomás” helyett, hogy nagyon különleges számomra, és van bennem egy kis remény, az általa adott jelekből, hogy ez kölcsönös, és szeretném vele megpróbálni a kapcsolatot.

A “különleges” szó nem vált ki a férfiakból ilyen “zsigeri” menekülést? Ez nem hasonló ahhoz mintha azt mondanám, hogy pl. Te vagy életem szerelme? Mert attól úgy tudom kb mindenki megriad. Ugye ez nem túl nyomulós amit én mondanék? Vagy ez imponáló?

Ő az a típus aki nem mer kezdeményezni+kicsit fél is az elutasítástól minden téren az életben, és az intimitástól/elköteleződéstől is. Viszont elég nagy esélyt látok, hogy sok érzése van felém

2023. máj. 13. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező , van oalid?
2023. máj. 14. 06:13
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

Ilyet tipikusan olyanok mondják, akik utána csinálnak egy nagy hátraarcot, és őszeálnak az exel. Majd három hónap múlva ujra megjelenek, hogy mégis csak én kellek. És ezt játszák akár évekig.

Még egyszer biztos nem mennék bele ilyenbe. Hiába ment mindig nehezen a társkeresés. Inkább egyedül, mint egy ilyen nővel aki nem akar igazán. Helyette jól megkínozza a lelkem.

2023. máj. 14. 07:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonzott a dolog, akkor mindegy mit mondasz, mert viszonzott lesz.

Ha nem viszonzott, akkor szintén mindegy mit mondasz... bármit mondhatsz neki, úgysem szeret beléd.

2023. máj. 14. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én bármelyiktől boldog lennék
2023. máj. 15. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Rajongasz ezért a fiért azt gondolom .
2023. máj. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!