Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok kövér nő kigyúrt, jóképű pasival?
#11: 22.49-es BMI, normál testsúly hogy lenne már husi? :D
(A másik példád 25.71-es BMI, enyhe túlsúly, az már picit husi.)
Kinek mi a “picit husi”. BMI kalkulátor szerint egy 165 cm magas nő ideális testsúlya 59 kg. 10 kg túlsúly szerintem nem picit husi.
Mert számukra ez a vonzó.
Például én egy nem kigyúrt, de jóképű, sportos 30as férfi vagyok. Soha nem vonzottak a sovány nők, néha megnézem őket, de a lapos mell meg a girhes alkat számomra kizáró tényező. A kövér csajok mellett szól, hogy jó puhák, és persze ha erős a leányzó mellben, az is nagyon vonzó tud lenni.
Persze, ez az 5 kg már kövéret jelent.
A 170/65 szerintem tökéletes (bár nem mindegy az eloszlás), a 170/70 pedig kicsit husibb, de azért nem kövér.
Nekem is sokáig 63 kg körül volt a súlyom a 169 cm-hez, karcsú derék, lapos has, nagy mell, nagy fenék, igen jól néztem ki.
A kérdesre pedig: mindenkinek más a szép. Lehet akit te rondának latsz, az a masiknak gyönyörű. Elég baj lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!