Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van sok kövér nő kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok kövér nő kigyúrt, jóképű pasival?

Figyelt kérdés
Azt hittem, h az ilyen pasik a jó nőkre buknak.

2023. máj. 4. 09:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
5%
A husi es akover kozott van kulonnbseg.. tegyuk fel egy 170 centis 65 kilos lany az husi egy 165 centis 70 kilos lany az mar koverke..
2023. máj. 4. 10:55
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a típust kedvelik. A nőies nő semmiképpen nem vékony vagy izmos hanem valamilyen mértékben kisebb vagy nagyobb mértékben húsos. De szerencsére a vékony és az izmos ugyanúgy tetszik valakinek.
2023. máj. 4. 10:55
 13/35 anonim ***** válasza:
16%
#12 napi “kövér vagyok és tökéletes” rovatunkat olvashatták. Ne te akard megmondani, ki vagy mi nőies. Sok férfinak a vékony pici nők a nőiesek. A kondiban nem egy olyan párt szoktam látni, ahol a csajok kimondottan izmosak, már-már testépítők, mégis tök jóképű izmos párjuk van. Kevésbé lenne nőies, mint egy dagadék? A párjának nem.
2023. máj. 4. 11:02
 14/35 anonim ***** válasza:
8%
X ideje együtt vannak életük párja meg meghízott. Legtöbbször ez az oka. Másik körben papucs szubok, akik nagyszájú kövérrel vannak, ilyenkor a testalkat mindegy, csak a nő viselje a nadrágot.
2023. máj. 4. 11:05
 15/35 anonim ***** válasza:
79%

#11: 22.49-es BMI, normál testsúly hogy lenne már husi? :D

(A másik példád 25.71-es BMI, enyhe túlsúly, az már picit husi.)

2023. máj. 4. 11:26
 16/35 anonim ***** válasza:
5%

Kinek mi a “picit husi”. BMI kalkulátor szerint egy 165 cm magas nő ideális testsúlya 59 kg. 10 kg túlsúly szerintem nem picit husi.

2023. máj. 4. 11:32
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan pasit, aki jól néz ki, tanult, jól keres, de világéletében kifejezetten kövér női voltak, mert az tetszik neki. És tényleg az, mert állandóan ilyen duci nők képeit teszi ki mindenhova, mint jó nők.
2023. máj. 4. 11:39
 18/35 anonim ***** válasza:
20%
50.4 kg - 68.1 kg kg-ig a normális tarotmányban van, szóval a tényleges TÚLsúlya csak 2 kg lenne.
2023. máj. 4. 11:40
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Mert számukra ez a vonzó.

Például én egy nem kigyúrt, de jóképű, sportos 30as férfi vagyok. Soha nem vonzottak a sovány nők, néha megnézem őket, de a lapos mell meg a girhes alkat számomra kizáró tényező. A kövér csajok mellett szól, hogy jó puhák, és persze ha erős a leányzó mellben, az is nagyon vonzó tud lenni.

2023. máj. 4. 11:41
 20/35 anonim ***** válasza:
93%

Persze, ez az 5 kg már kövéret jelent.

A 170/65 szerintem tökéletes (bár nem mindegy az eloszlás), a 170/70 pedig kicsit husibb, de azért nem kövér.

Nekem is sokáig 63 kg körül volt a súlyom a 169 cm-hez, karcsú derék, lapos has, nagy mell, nagy fenék, igen jól néztem ki.

A kérdesre pedig: mindenkinek más a szép. Lehet akit te rondának latsz, az a masiknak gyönyörű. Elég baj lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene.

2023. máj. 4. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!