Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lány aki nem olyan pasit keres aki kigyúrt, jóképű jó a haja, sok a pénze? Aki olyat akarna, aki rendes, aki őszinte.
Ugye tudod, hogy ez a két elvárás csoport az nem ellentétei egymásnak? Például a barátom mindegyik fent leírt tulajdonsággal rendelkezik, kivéve a nagy vagyoni helyzettel (azon még dolgozunk).
Egyébként az, hogy rendes vagy, semmi. Az a minimum. Az emberi minimum, önmagában egy haversághoz se elég, nem hogy egy kapcsolathoz. Több ezer fős háremem lenne, ha minden férfival összejöttem volna, aki rendes... Hogy akarsz erre te szimpátiát, vonzalmat építeni?
Ez megint ilyen semmit érő kérdés. Pl. nekem nem fontos a kigyúrtság, sőt, ha valaki a kondi teremben él, az eleve kizáró ok. De ne legyen kövér, vagy puhos.
Jóképű. Senki nem jön össze olyannal, aki nem vonzó számára.
Jó a haja, szerintem sima igényesség, hogy olyan frizurát/arcszörzetet válassz, ami illik hozzád, jól áll.
Sok a pénze, szintén nem elvárás, de képes legyen az önfenntartásra, lakjon egyedül, vagy legfeljebb egy lakótárssal, ha, már pár éve dolgozik.
Rendes, őszinte, ahogy az első írta, a minimum beugró szint még egy barátsághoz is. De ezen felül is kell még ahhoz is plusz.
Gyűjtsd össze mik az elvárásaid, mik a jó és rossz tulajdonságaid és ezekkel felvértezve keress párt. Sokat segít.
Bátyja, itt nem csak azzal lesz a gond, hogy nem jó a hajad.:D
Elég korlátolt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!