Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mejiket választaná? Kigyúrt jó képű ám de bunkó paraszt semmit nem tudó, ám az ágyban dominanciállis férfit, vagy a nem tul jóképű nem kigyúrt 80kg körüli szeretetet megbecsülést adni tudó férfit?
Figyelt kérdés
Fiúk a ti Válaszotokat is várom csak cseréld fel a nemüket...de a kérdésre leginkább hölgyek válaszát várom...
Előre is köszönöm
2016. jan. 13. 22:27
1/22 anonim válasza:
A második, ha valakit szeretek, akkor elfogadom úgy, ahogy van. Ellenben ha valaki jól néz ki, de belülről a totál ellentétem, akkor azt hiszem sokat nem érnék egy ilyen kapcsolattal. 18/L
2/22 anonim válasza:
Férfiként, egyiket sem. Nem kell kigyúrt csaj, sem 80 kilós.
3/22 A kérdező kommentje:
"ha valakit szeretek, akkor elfogadom úgy, ahogy van"
Ez nagyon szép gondolat...de tegyük fel az ágyban a farka mérete meggátolja ebben..mert mondjuk 14cm/3cm pénisz?
Ha a férfinek nem az a legfőbb talán az utolsó hogy szexeljen mert ő képes szexuális vágyak nélkül feltétlenül elfogadni és szeretni a másikat.
2016. jan. 13. 22:40
4/22 anonim válasza:
Én a helyedben a magyar helysírási kéziszótárt választanám. ;)
5/22 anonim válasza:
Samponból is a 2in1-et veszem, pasiból is olyan kell, aki minden téren tökéletes.
6/22 A kérdező kommentje:
Kedves "valaki" elmondanád hol van a nyelvtani hiba?
Ha van is az a telefon miatt van.
2016. jan. 13. 22:45
8/22 anonim válasza:
Tényleg? xd Példál mejik helyett melyik a helyes :D Ez nem hiszem, hogy a telefonod hibája :D
9/22 A kérdező kommentje:
Gyors és figyelmetlen mobilon való szöveges dokumentum rögzítése történt meg a gy.i.k...oldalon...hibák előfordulhatnak.
2016. jan. 13. 22:49
10/22 anonim válasza:
Olyat választok, aki NEKEM minden tekintetben megfelel, és ebben nincs kompromisszum, mert nem egy éjszakára és nem azért kell valaki, hogy legyen, hanem hosszú távra szeretnék olyan társat, aki mellett boldog vagyok és ő is boldog tud lenni mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!