Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rákoppintottam a pasim orrára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákoppintottam a pasim orrára,hogy vegye ki a részét a házimunkából, viseljük együtt a terheket. (eddig a legtöbb dolgot én csináltam,mert szegényem igazán ügyetlennek bizonyult mindenhez). Azt mondta,hogy mondjak le én is a hobbijaimról..Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy facsarja a szavakat, mintha ő csinálta volna meg addig azokat, amiket nekem kellett volna. Ma leültem vele beszélni,és minddárt azzal támadt vissza, ha ő nem csinálhat ezt meg azt,akkor én is mondjak le a hobbimról. De én nem azt mondtam,hogy hagyja abba,hanem azt,hogy segítsen előbb,és utána csinálhatja amit szeretne. Mit csináljak? Nagyon szíven ütött ez a veszekedés,és az,hogy ilyet mondott.
2023. máj. 3. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Keress egy normális srácot?

Eldobom amúgy az agyam. Volt olyan barátnőm, akivel együtt éltem, feleztünk a házimunkát, MAJD kiakadt, hogy neki mennyire sokat kell csinálnia. Ezt pont akkor, amikor még az ő részét is csináltam...

Létezik amúgy még normális, értelmes nő, aki hasonló szintű pasira vágyik? Vagy mindenki már 1-2 felszínes tulajdonság miatt csak olyanokra gerjed, akik nem is társat, hanem kiszolgált keresnek?

2023. máj. 3. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Beosztást. Aztán megmondani, ha végzett mehet ahova szeretne. Nem az anyahotel vagy, hanem a párja. Amúgy ott rontjuk el, hogy nem az összeköltözés elején fektetjük le a szabályokat. Amennyiben erre nem hajlandó, eldöntöd, hogy így is kell, vagy lelécelsz.
2023. máj. 4. 01:28
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg ez az agyilag 10 éves hülyegyerek volt a legjobb az összes közül? 😑 Mondd kérlek, hogy tudsz rá férfiként tekinteni? Őszintén!
2023. máj. 4. 06:27
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
És még csak most jöttél rá kivel élsz együtt? :D
2023. máj. 4. 06:49
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Hogy milyen egybites amőbákkal képesek a nők együtt élni... Én meg kapcsolatra se találtam senkit a 20-as éveim elején. :D
2023. máj. 4. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális személyt nem fogsz találni, aki megérti, mit is szeretnél. Korrekten állsz te hozzá: segítsen, aztán mindenki tehet azt, amit akar. Megkérdezném tőle: "Puhány lennél attól, hogy segítenél nekem?".
2023. máj. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!