Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem szerelmes de szeret velem lenni és együtt akar lenni velem mint kapcsolatban. Ezt most hogyan értelmezzem?
Tegnap megkérdeztem a lányt akivel már öt hete randizok, hogy akkor lenne e a barátnőm mire ő azt kérdezte, hogy legyek? Én 25 vagyok ő 27 ami kicsit aggaszt mondjuk. Majd mondta, hogy ő szeretné velem ezt az egészet és hogy már egy ideje úgy kezel mintha mi egy pár lennék bár ezt nem mondtuk ki. Én rákérdeztem végül, mire ő azt felelte, hogy nem szerelmes de nagyon szeret velem lenni és szerinte mi egymásnak vagyunk teremtve. Azt is elmondta, hogy az előző hosszú kapcsolatában se volt szerelmes de szerette a fiút és hogy csak a középiskolában volt utoljára szerelmes.
A kérdésem az lenne, hogy most ebből lehet normális komoly kapcsolat vagy hogyan értelmezzem ezt a helyzetet? Lányok segítsetek legyetek szívesek.
Szerintem lehet szerelmes, csak ő nem gondolja annak.
Teljesen normális, ha valakinek kamaszként és felnőttként más érzés a szerelem, nekem is az.
Attól pl, hogy remélhetőleg az érzelmi érettség változik az emberben.
Kamaszként az ember benne marad nem funkcionáló kapcsolatban, ahol a beteges ragaszkodás miatt az ember gyomra görcsben van.
Felnőttként meg tud normálisan, az eszet is használva választani, meg tud állapodni olyan mellett, aki mellett érzelmi biztonságot el meg és szeretve van.
Voltam mindkét típusú kapcsolatban és érzelmileg is ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!