Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondja nem szerelmes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfiú12 kérdése:

Azt mondja nem szerelmes de szeret velem lenni és együtt akar lenni velem mint kapcsolatban. Ezt most hogyan értelmezzem?

Figyelt kérdés

Tegnap megkérdeztem a lányt akivel már öt hete randizok, hogy akkor lenne e a barátnőm mire ő azt kérdezte, hogy legyek? Én 25 vagyok ő 27 ami kicsit aggaszt mondjuk. Majd mondta, hogy ő szeretné velem ezt az egészet és hogy már egy ideje úgy kezel mintha mi egy pár lennék bár ezt nem mondtuk ki. Én rákérdeztem végül, mire ő azt felelte, hogy nem szerelmes de nagyon szeret velem lenni és szerinte mi egymásnak vagyunk teremtve. Azt is elmondta, hogy az előző hosszú kapcsolatában se volt szerelmes de szerette a fiút és hogy csak a középiskolában volt utoljára szerelmes.

A kérdésem az lenne, hogy most ebből lehet normális komoly kapcsolat vagy hogyan értelmezzem ezt a helyzetet? Lányok segítsetek legyetek szívesek.

2023. ápr. 16. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez lehet nagyon jó, tartós kapcsolat. Szerelmes meg később is lehet még beléd.
2023. ápr. 18. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Rettenetesen túl van becsülve ez a hülye szerelem téma...

Nekem pl a nagy szerelmem után senki iránt nem alakult ki soha többet egy olyan szerelem amit annak neveznék, de szeretem a feleségem, és soha nem kéne más helyette... csak én nem vagyok olyan hülye, hogy reklámozzam, hogy amúgy nem vagyok belé szerelmes, meg nem is voltam soha...

20 éve a feleségem.

2023. ápr. 18. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy hormonális állapot, amikor az agy átb.ssza a testet. Ennyi, ráadásul múlandó is. A szeretet untig elég, sőt!!
2023. ápr. 22. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Túl sokat vár a szerelemtől. Lehet, hogy nem olyan az érzés, mint tizenévesen, de attól még mások ezt az érzést is szerelemnek nevezik.
2023. ápr. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!