Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem szerelmes de szeret velem lenni és együtt akar lenni velem mint kapcsolatban. Ezt most hogyan értelmezzem?
Tegnap megkérdeztem a lányt akivel már öt hete randizok, hogy akkor lenne e a barátnőm mire ő azt kérdezte, hogy legyek? Én 25 vagyok ő 27 ami kicsit aggaszt mondjuk. Majd mondta, hogy ő szeretné velem ezt az egészet és hogy már egy ideje úgy kezel mintha mi egy pár lennék bár ezt nem mondtuk ki. Én rákérdeztem végül, mire ő azt felelte, hogy nem szerelmes de nagyon szeret velem lenni és szerinte mi egymásnak vagyunk teremtve. Azt is elmondta, hogy az előző hosszú kapcsolatában se volt szerelmes de szerette a fiút és hogy csak a középiskolában volt utoljára szerelmes.
A kérdésem az lenne, hogy most ebből lehet normális komoly kapcsolat vagy hogyan értelmezzem ezt a helyzetet? Lányok segítsetek legyetek szívesek.
Rettenetesen túl van becsülve ez a hülye szerelem téma...
Nekem pl a nagy szerelmem után senki iránt nem alakult ki soha többet egy olyan szerelem amit annak neveznék, de szeretem a feleségem, és soha nem kéne más helyette... csak én nem vagyok olyan hülye, hogy reklámozzam, hogy amúgy nem vagyok belé szerelmes, meg nem is voltam soha...
20 éve a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!