Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy baj szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj szerintetek ha 2 pasival is együtt vagyok?

Figyelt kérdés

Mindkettőt szeretem az egyikkel sokat talizok mert a közelben lakik a másikkal nem olyan sokat mert messzebb lakik.

Mindkettőt egyformán szeretem nem tehetek róla ez van.

Ugye sose fogok lebukni? főleg úgy nem bukhatok le ,hogy a talikra sose viszem a telefonomat igaz?

Mellettük még sok több más pasikkal is beszélgetek a neten nem tudom miért valahogy ebbe élem ki magam. Miért lehet ez?

2023. ápr. 8. 17:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
18/L
2023. ápr. 8. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mellettük még sok több más pasikkal is beszélgetek a neten nem tudom miért valahogy ebbe élem ki magam. Miért lehet ez?"

Mert fiatal vagy, vagy egy ribizli.

Kiderulhet, vagyis remélem és két szék közül a padlón kötsz ki, vagy mindkettő téged használ ki és te fogod megszívni. 🙂

2023. ápr. 8. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Hát, azzal a legkönnyebb lebukni, hogy 18 éves lánynál sosincs telefon😂Ti már úgy születtetek, hogy a kezetekhez volt nőve.

Amúgy gondolom, kamu a kérdés.

2023. ápr. 8. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Itt a sok paraszt nő ezért téged meg fog kövezni:D
2023. ápr. 8. 17:22
 5/12 A kérdező kommentje:
3/ nem kamu.
2023. ápr. 8. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Kamu kérdés sztem ferfi a kérdező, fake news, jelentve Orbán Viktor és Lawrence Meszaros uraknál. Lebukott.
2023. ápr. 8. 17:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Miért lennék férfi istenem...
2023. ápr. 8. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen baj. Egyszerűen annyi a helyzet hogy ez egy undorító viselkedés. Vagy szakíts az egyikkel véglegesen, vagy pedig mindkettővel. Ne legyél úgy senkivel hogy nem érzed elégnek a párod. Ha egyszer kiderül akkor azzal mindkettőt megbántod, te pedig minden oldalról is támadva leszel. Alapvető emberi normák hiánya baj, igen.
2023. ápr. 8. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél sugarbaby lenni?
2023. ápr. 8. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem baj. De valószínűleg olyan durva lelki traumáid vannak, ami több évnyi pszichoterápiába kerülne, ha rendbe akarnád tenni, hogy normális, értékes életet élj. De ehelyett csak pasikkal kezelgetet magad. A pasik majd túlteszik magukat rajtad, amikor lebuksz, te meg továbbra is próbálsz a szétesett életeddel valahogy eljutni a holnapba.
2023. ápr. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!