Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj szerintetek ha 2 pasival is együtt vagyok?
Mindkettőt szeretem az egyikkel sokat talizok mert a közelben lakik a másikkal nem olyan sokat mert messzebb lakik.
Mindkettőt egyformán szeretem nem tehetek róla ez van.
Ugye sose fogok lebukni? főleg úgy nem bukhatok le ,hogy a talikra sose viszem a telefonomat igaz?
Mellettük még sok több más pasikkal is beszélgetek a neten nem tudom miért valahogy ebbe élem ki magam. Miért lehet ez?
"Mellettük még sok több más pasikkal is beszélgetek a neten nem tudom miért valahogy ebbe élem ki magam. Miért lehet ez?"
Mert fiatal vagy, vagy egy ribizli.
Kiderulhet, vagyis remélem és két szék közül a padlón kötsz ki, vagy mindkettő téged használ ki és te fogod megszívni. 🙂
Hát, azzal a legkönnyebb lebukni, hogy 18 éves lánynál sosincs telefon😂Ti már úgy születtetek, hogy a kezetekhez volt nőve.
Amúgy gondolom, kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!