Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj szerintetek ha 2 pasival is együtt vagyok?
Mindkettőt szeretem az egyikkel sokat talizok mert a közelben lakik a másikkal nem olyan sokat mert messzebb lakik.
Mindkettőt egyformán szeretem nem tehetek róla ez van.
Ugye sose fogok lebukni? főleg úgy nem bukhatok le ,hogy a talikra sose viszem a telefonomat igaz?
Mellettük még sok több más pasikkal is beszélgetek a neten nem tudom miért valahogy ebbe élem ki magam. Miért lehet ez?
Az, mert csak kihasználod őket, játszol velük és hazudsz nekik. Neked fordított esetben hogy esne, ha a párodról kiderülne, hogy nem vagy elég neki és melletted együtt van mással is és még így is ismerkedik.
Kevés az infó, de arra tippelnék, hogy nincs valós önbizalmad és csak abból tudod fenttartani ezt a szintet, hogy több helyről is gyűjtöd a bókokat, a figyelmet és kell, hogy azt érezd, mennyi mindenkit megkaphatnál. Ettől érzed magad értékesnek. Tőlül kapod meg azt a szeretetet és figyelmet, amit talán otthon nem. De ha így is van, akkor sem ez a megoldás. Már elég idős vagy hozzá, hogy dolgozz magadon és felelőséget vállalj a tetteidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!