Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ez pontosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez pontosan?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hetek óta beszélgetünk,és egésznap nem jelentkezett ma.Kicsit kiborultam,mert aggódtam érte.Egyik pillanatban nagyon szeret,de ma azt mondta,hogy lassítani kéne. Ez pontosan mit jelent?

2023. ápr. 27. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Akkor tudod, hogy ez nem kapcsolat, igaz? Ha nem találkoztál valakivel, akkor az még semmi. Ne éld bele valamibe magad, amiből lehet, hogy nem lesz semmi. Főleg ne kezdj el feltételeket szabni egy vadidegennek. Nem csoda, ha menekülőre fogja. Amúgy találkozni kéne mihamarabb, egyébként nem sok értelme van.
2023. ápr. 27. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván azért kérte,hogy lassítsatok,mert nem a gyereked,hogy számon kérd!Oké,én megértem,hogy aggódtál,de ha mondjuk este jelentkezett volna csak,akkor sem jelentené azt,hogy nem vagy fontos számára.Hiszen írta,hogy dolgozott és nehéz napja volt,nem hiányzik neki a plusz stressz.

Ha nem szeretnéd elrontani ezt az egészet,szerintem ne sajátítsd ki!...

2023. ápr. 27. 20:55
 13/22 A kérdező kommentje:
12: De egy jóreggelt nekem például nagyon jólesik.Egésznap aggódtam,ideges voltam,el is fáradtam a stresszbe.
2023. ápr. 27. 20:56
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, te hány éves vagy?
2023. ápr. 27. 20:58
 15/22 A kérdező kommentje:
25
2023. ápr. 27. 20:59
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
És mi lesz, ha találkoztok és nem jön össze a dolog? Azt hogy fogod túlélni? Hogy lehet ennyire beleélni magad valamibe, mikor még nem is találkoztál vele személyesen? Ez csak egy gyerekes ábrándkép, nem egy párkapcsolat. Te vészesen szeretethiányban szenvedhetsz, ha ismeretlenül már ennyire kötődni vagy képes valakihez. Ezen kellene kicsit dolgoznod.
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Lol, nem szerelmes beléd ezért is mondta, hogy lassítani kellene, mert már rá is akaszkodtál, mint a pióca. Annyi a célja, hogy növeld az önbizalmát, meztelen képeket küldj, randi során megfektessen így szép sorjában. Semmi más.
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Elhiszem és megértelek egyrészt,viszont abba is gondolj bele,hogy csak pár hete beszéltek.Tulajdonképpen nem vagytok egymásnak még senkije, csak ismerkedtek.Ő ezt simán veheti birtoklási vágynak.

Tudom,nem annak szántad,csak aggódál.Lehet,úgy kellett volna írnod,ahogy itt vázoltad.

,, Figyelj,Bélám,tudom, hogy elfoglalt vagy,de jó reggelt és szép napot kívánok neked!Jól esne,ha te is jelentkeznél,amint tudsz!Puszi! "

Ugye, hogy másképpen hangzik? 😉

2023. ápr. 27. 21:01
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

szerintem azt jelenti, hogy tapadós vagy és az agyára mész, túl sok vagy.

bizonyára érezteted vele, h. egy nap sem maradhat ki úgy, h. neked ne irkáljon, ha eltűnik, te számonkéred.

szerintem nem szerelms beléd, max. szexet akart.

a lassítani kéne azt jelenti, h. hagyd, é valszeg ki fog hátrálni ebből.

a pasik nem szeretek az ilyen rámenős nőket...

2023. ápr. 27. 22:06
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
17- hogyis lehetne szerelmes belé, mikor még nem is találkoztak személyesen? Persze, hogy nem az.
2023. ápr. 27. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!