Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez pontosan?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hetek óta beszélgetünk,és egésznap nem jelentkezett ma.Kicsit kiborultam,mert aggódtam érte.Egyik pillanatban nagyon szeret,de ma azt mondta,hogy lassítani kéne. Ez pontosan mit jelent?2023. ápr. 27. 20:46
1/22 anonim válasza:
Nem tudja mit érez/van valakije stb.. jelenthet sok mindent.
2/22 anonim válasza:
Ha egész nap nem jelentkezett akkor, hogy mondta ma, hogy lassítani kéne, és, hogy érted hogy kiborultál ? Biztos dolgavolt😅
3/22 anonim válasza:
Elhiszem,hogy érdekel,mi van vele,de az sem egészséges feltétlenül,hogy egy nap alatt így kiborulsz.Pláne,ha rázúdítottad az aggodalmadat.Ez sok férfit elijeszt.
4/22 A kérdező kommentje:
Nem írt,mert "nem jelzett a telefonja". Amikor írtam délután neki,hogy aggódtam érte,meg foglalkozhatna velem is,akkor írta,hogy dolgozott és nehéz napja volt,meg lassítanunk kéne.
2023. ápr. 27. 20:49
6/22 A kérdező kommentje:
nem
2023. ápr. 27. 20:51
7/22 anonim válasza:
Csak csetelgettek hetek óta, vagy randiztok is?
8/22 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez a felnőtt párkapcsolat témakör?🤔
9/22 A kérdező kommentje:
Még csetelünk.Kicsit messzebb lakik tőlem.
2023. ápr. 27. 20:52
10/22 A kérdező kommentje:
8: tudom.
2023. ápr. 27. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!