Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ez pontosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez pontosan?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hetek óta beszélgetünk,és egésznap nem jelentkezett ma.Kicsit kiborultam,mert aggódtam érte.Egyik pillanatban nagyon szeret,de ma azt mondta,hogy lassítani kéne. Ez pontosan mit jelent?

2023. ápr. 27. 20:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Most ő volt az aki aggódott értem.
2023. ápr. 27. 22:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért aggódott, hogy észbe kapsz, hogy rájössz arra, hogy meg akar vezetni, nem érted.

Nincs az, hogy szeret, szerelmes beléd találkozó nélkül, az van hogy kedvel maximum és le akar fektetni. Mivelhogy tapasztalja, hogy már most milyen rágógumi vagy azért írta, hogy lassítsatok, attól tart, hogy nem fogod békénhagyni. Akkor lenne hihetőbb, hogy szeret hogyha már minimum legalább 4x, 5x randiztatok volna és tettek által kifejezné, hogy fontos vagy számára. Az, hogy üzenetben írja, vagy mondja telóba nem más mint ősi olcsó praktika azzal a céllal, hogy befűzzön.Eléggé gond, hogy ilyen naív vagy, de ne aggódj tanulni fogsz az esetből, ha megkettyint (párszor akár), majd szépen lepattint.

2023. ápr. 28. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!