Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka?
Évek óta csak olyanokat fogtam ki akik neten akarták megtartani a kapcsolatot, elvoktak velem aztán mikor több lehetett volna jöttek a kifogások hogy nem érnek rá, stb...
Nem lett sose ebből kapcsolat.
Most idén pár hónapja megismerkedtem egy pasival akivel taliztunk is, a cél kapcsolat volt, de előre mondta hogy nincs ideje, aztán azért nem is lehet több mert nincs ideje.
Úgy viselkedett velem tali után is mint aki többet akar, aztán elkezdett távolodni, mert tudta nem lehet semmi.
Nem tud ezen változtatni, vagyis pontosabban nem akar.
Miért van az hogy mindig olyanokat fogok ki, akik nem akarnak nekem időt szánni az életükben?
Ő egyébként sokkal normálisabb mint az eddigiek, viszont nem értem hogy akkor miért kezdett bele, mert szexelni mással is tudott volna.
Tudja hogy normális nő vagyok.
Korrekt hozzám, de nem értem miért nem akar annyira senki hogy időt áldozzon rám.
Ezek a pasik több éve szinglik egyébként.
Ha nem a neten akarsz kapcsolatot, akkor az ilyen helyzetek kivédésére jó módszer, ha nem neten ismerkedsz.
Van, hogy valaki szeretne veled összejönni, de nem alkalmas az idő, mert egy-két évig még extra energiát kell a karrierjébe tenni pl egyetem+munka (ehhez nem kell karrieristának lenni, az a normális, ha valaki ezeket csinálja, de nem mindenkinek fér bele más is).
Keresgélj más körökben.
#1 Köszönöm szépen a válaszod!
#2 Feleslegesen kommenteltél, mert nem így történt, de ez létezzen a fejedben, remélem szebb napod lesz tőle.
Dehogynem... Korrektül megmondta, hogy nincs rád ideje:
"Most idén pár hónapja megismerkedtem egy pasival akivel taliztunk is, a cél kapcsolat volt, de előre mondta hogy nincs ideje, aztán azért nem is lehet több mert nincs ideje."
Na de tegyük fel átvágott... Lett volna ideje, de nem akart, VISZONT azzal kezdte, hogy nem lesz rád idő, vagy az ismerkedés alatt infózott.
Te miért vagy olyan kétségbeesett, olyan férfihiányú, hogy lefekszel vele, amikor előre lefektette az asztalra, hogy mizu van?
Azt hitted, hogy azért, hogy szét raktad a lábad hirtelen több ideje lesz?
Vagy ha tudod, látod, tapasztalod hogy nem kölcsönös az ismerkedés, akkor miért folytatod? Azért, mert olyan frusztrált vagy férfi nélkül, hogy mindegy, csak legyen már végre valaki, aki dob morzsát, mint aki megfektetett. De így ilyen gondolkodásmóddal, ekkora figyelem/szeretet/szexhiány mellett nem kéne ismerkedni.
Tedd magad rendbe először, érezd jól magad pasas nélkül, ne alacsonyodj le, nem ér annyit egyikse!
Te kiteszed magad annak, hogy hülyére vegyenek, te tehetsz róla. Nem ők, ők csak elfogadják, vagy sem, amit kínálsz.
Eléggé butaságokat írkálsz.
Az élet területén rendben vagyok, nem vagyok kétségbe esve, csak feltettem egy kérdést.
Mindenbe azt látod amit az átlag nők csinálnak.
Pedig ezeket a kérdéseket egyéni válasszal kellene kezelni.
Átlag nő akkor vagy te is, hiszen aláfeküdtél készségesen pedig mondta, hogy "másodlagos vagy" tisztán és érthetően. xD
Egyéni választ kaptál, nem kell összefeküdni csak azért, mert hiányzik a szex, vagy vonzódsz hozzá. Vagy ha mégis megteszed rendben van, de akkor ne csodálkozz hogy elhajt, mert mégegyszer írom tök őszinte volt. Én nem feküdnék össze akármennyire is végem lenne érte és a szexért, keresnék olyan pasast, akivel bár csak szexről szólna az egész de legalább lenne rá ideje és kedve. xD
Ismét megkérdem, hogy minek írsz olyan pasasokkal, akikkel nem kölcsönös az érdeklődés és a cél? Ha egyszer tapasztalod, hogy naponta két mondatot ír, vagy napok óta nem ír, vagy irántad nem érdeklődik, akkor miért nem búcsúzol el? Ki akkor a hibás? Te vagy! Vársz arra, hogy hátha meggondolják magukat. Ráadásul azt írtad, hogy olyanokkal írkálsz, akik nem akarnak találkozót. Vagy párjuk van, vagy nem tetszel,vagy nekik full elég az online felület.
Pedig automatikusnak kéne lennie, hogy ha 1-2 héten belül nem akar randizni, találkozni, akkor annak van oka.
Ezt csak úgy megjegyzés hogyha hónapokig csetelsz velük, vagy nincs kamerán való részvétel.
Azt kérdezted mi ennek az oka... Te vagy az oka, hogy ilyenekkel szóba állsz, sőt szexelsz velük/vele, senki más.
Elég nagy bajok vannak, nem mondta senki hogy nem érdeklődnek, stb...
Meg hogy engem annyira elvisznek a vágyaim hogy lefekszem velük.
Hát mondom, érezd jól magad, ezzel a válaszoddal.
Elég nagy ostobaságot írkálsz.
Kérdező, te írtad, hogy nem érdeklődnek, te írtad, hogy lefeküdtél velük/vele.
Írj akkor normálisan, érthetően és több információt ossz meg és nem lesz félreértés, nem ismerlek téged, csak abból indulhatok ki, ami megvan osztva.
"Évek óta csak olyanokat fogtam ki akik neten akarták megtartani a kapcsolatot, elvoktak velem aztán mikor több lehetett volna jöttek a kifogások hogy nem érnek rá, stb..."
"Miért van az hogy mindig olyanokat fogok ki, akik nem akarnak nekem időt szánni az életükben?
Ő egyébként sokkal normálisabb mint az eddigiek, viszont nem értem hogy akkor miért kezdett bele, mert szexelni mással is tudott volna."
"... nem értem miért nem akar annyira senki hogy időt áldozzon rám."
Akkor írd már le, hogy mit írjak, reagáljak ezekre a mondatokra? Te írtad, nem én...
Ráadásul már személyeskedésbe mész át, mert tudod nagyon jól, hogy igazam van. Ja, könnyebb azt írni, hogy bajok vannak én velem, mint veled. Mint inkább magadba nézni, önkritikát tartani és bellátni, hogy bizony ez mind a te műved. Eléggé szomorú hogy már az 5. válaszom és még mindig játszod a sértődött királylányt és nem veszed észre, hogy hasznos mindaz, amit írtam.
De hát rendben van, én is itt hagylak, mint a többi, további jó vergődést és ürítésre szolgáló életet a pasik számára te szánalmas, buta kislány! Peace. 😎
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!