Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad lejjebb adni az igényeinket?
Figyelt kérdés
10+ éve nincs senkim, mert nagyon válogatok. Aki most pl. bejön, az nőies, aranyos, gyönyörű, vonzódunk is egymáshoz, de nem túl okos, és egy-két dologban megbízhatatlan (egy kapcsolat szempontjából megbízhatónak tűnik). Megérné vele lenni? Többre vágytam, de jobb alig volt, és az sem jött össze. Mennyit lehet félre tenni ilyen szempontból, hogy később ne bánjam meg?
Nem túl okos, de akar előrébb jutni, hajlandó fejlődésre? Egyáltalán miben merül ki, hogy nem túl okos? Abban, hogy nem ért a főzéshez, kutatáshoz, autókhoz, nincs diplomája, nem ért veled egyet? Még egy kicsit sem mindegy, hogy mi az oka annak, hogy lehülyézted.
2023. ápr. 23. 14:13
2/15 anonim válasza:
Ha 10 éve nem lenne senkim, kb. elég lenne annyi, hogy nő.
2023. ápr. 23. 14:14
3/15 anonim válasza:
Ha valakiről így vélekedsz, így tekintesz rá azzal az emberrel semmi dolgod nincs, és ha a legminimálisabb EQ-val rendelkezel, akkor békén hagyod.
Keresgess tovább..
2023. ápr. 23. 14:14
4/15 A kérdező kommentje:
2-es, na ez az, amit én nem szeretnék. :D
1-es, hát olyan kis butácska típus.
2023. ápr. 23. 14:15
5/15 anonim válasza:
Hát szóval nem illik mondatot kezdeni. És ez nem magyarázat, amit te írsz az lenézés, de akármibe fogadok ezek után, hogy te vagy a buta és nem ő. Úgyhogy ne add "lejjebb" az igényeid, keress hozzádvaló nőt.
2023. ápr. 23. 14:17
6/15 anonim válasza:
Ha nem szereted igazából a másikat, az nem igényleadás - legalábbis szerintem. Eddig nem bántam meg, hogy nem erőltettem magamra olyat, akit nem tudtam igazán elfogadni.
És mára már azt is elfogadtam, hogy ha nem lesz esetleg senki akivel passzolunk, akkor egyedül maradok. Sok értelme nincs olyannal lenni, akivel nem örülünk egymásnak igazából.
2023. ápr. 23. 14:19
7/15 anonim válasza:
Miben butacska es mennyire, az se mindegy. Pl ha racsodalkozik alapmuveltsegne tartozo dolgokra, mondjuk nem tudja, Petofi kolto volt vagy festo, az meg elmegy, de ha felgyujtja a konyhat mert nem tudja, hogy a forro olajra nem ontunk vizet vagy mittomen, meg minden scam linkre rakattint, ezek gazabb dolgok.
2023. ápr. 23. 14:20
8/15 anonim válasza:
"mondjuk nem tudja, Petofi kolto volt vagy festo, az meg elmegy"
Az gáz azért, még Hofi is mondta mikor egy focistának készülő gyerek nem tudta erre a kérdésre a választ, hogy ez még oda is kevés.
2023. ápr. 23. 14:40
9/15 anonim válasza:
Huh szerintem hagyjad azt a lányt, jobban jár. Te meg ha egy ember degradálásába kerül akkor inkább ne add ne az igényeid!
2023. ápr. 23. 14:46
10/15 anonim válasza:
Ha nem tiszteled a lányt, akkor ne gyötörd. Borzalmas olyan kapcsolatban lenni, ahol nem tisztel a másik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!