Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel a szakítást?Csak úgy kilépett az életemből.
Figyelt kérdés
Van egy férfi akit istenként szerettem,de már nem veszi fel a telefont nekem,szakított velem.Nem indokolta meg,hogy miért,testiség sem volt még köztünk még nem volt rá alkalmunk.A férfiak,hogy nézhetik ennyire semmibe azt a nőt aki szívből,feltételek nélkül szeretekik őket?Nagyon fáj mert frissek a sebeim,kérlek adjatok valami tanácsot,hogy mit csináljak.7 hónapig az életem része volt.A jóslatok és ismerőseim azt javasolták még időben hogy hagyjak fel vele,de nem hallgattam senkire és semmire most meg össze tört a lelkem,ez a történet rosszul folyt ki.2023. ápr. 22. 21:00
11/18 A kérdező kommentje:
Bevallom.......................
2023. ápr. 22. 22:49
12/18 A kérdező kommentje:
Letérdeltem neki nyilvánosan az utcán.😁
2023. ápr. 22. 22:50
13/18 A kérdező kommentje:
Lehet ez rá tett egy lapáttal,hogy szakítson.
2023. ápr. 22. 22:50
14/18 anonim válasza:
12 Nőként letérdeltél könyörögve neki az utcán?
Ha az én lányom lennél, kapnál ezért fejmosást az tuti...
15/18 anonim válasza:
Jézusom, nem csodálom, hogy elhagyott....
Férfiként írom, hogy ez ultra gáz lenne nekem....
16/18 anonim válasza:
Elárulom nők is csinálják ezt. Nem kell általánosítani, hogy férfiak.
17/18 anonim válasza:
7 hónap, nem volt semmi testiség, mert "nem volt rá alkalom", te imádod, és még az utcán is térdelsz? Hallod, én is fejvesztve menekülnék egy ilyen embertől, mert hogy nem vagy normális, az biztos. Letiltás a minimum.
18/18 A kérdező kommentje:
Kapd be 17 es.😁
2023. ápr. 23. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!