Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vagyok paranoiás vagy igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok paranoiás vagy igaz?

Figyelt kérdés
Szóval én 18 éves vagyok még gimnazista a párom nálam sokkal idősebb(45) egy sikeres férfi ő pesten lakik én vidéken ő nagyon féltékeny típus sok minden zavarja sminkelés,közzöségi média ott elég sok fiú követ .október óta vagyunk együtt én egy 5000fős kisvárosban lakom és egy mellette lévő városba járok suliba az kb 8000fős sokszor veszekedünk mert mindig gyanakszik stb tény hogy sok fiú barátom van de ők csak barátok maradnak kb november végén jött hogy töröljek ki minden neki nem tetsző pasit a facebookról ez megtörtént majd nem sokkal később akkor először láttam hogy mindig gyanazzal a buszal utazik egy fickó mint én igázából egy izmos nem túl magas fickót aki dumál pár emberrel de senki se ismeri úgy ha egy boltba be megyek mindig ő is ott lesz hirtelen ha hamarabb megyek ki a sulibol mindegy hogy 9órakor vagy 3orakor ő mindig pont velem utazik kilépek a gimiből és legtöbbször véletlen össze futok vele nem dolgozik sehol ott a múltkor is pl anyámal voltam piacon ,boltba és akkor ő is ott volt hétvégén nem futok vele össze csak ha elmondom a páromnak ide vagy oda megyek a fickó amúgy soha nem beszélt velem . a párom mondta hogy ő mindent tud azt is tudni fogja ha megcsalom stb . És tény hogy sok embert ismer amúgy egyetemen tanár is.

2023. ápr. 21. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Mindegy, hogy igaz-e. Ilyen emberrel semmiképp nem szabad kapcsolatban lenni.
2023. ápr. 21. 19:07
 2/8 Ghgj ***** válasza:
100%
Mennyi ideje vagytok együtt? A "párod" egy beteg f.sz
2023. ápr. 21. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

18 éves vagy!!!!!!!

Miért 45 éves férfi a párod? Nincs jövőtök és nem is lesz soha. Miért nem lehet veled egykorú, vagy maximum 30 éves pasival együtt lenni?

Apakomplexusos vagy? Menj el pszichológushoz és szakíts vele.

2023. ápr. 21. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"jött hogy töröljek ki minden neki nem tetsző pasit a facebookról ez megtörtént"

Itt rontottad el.

2023. ápr. 21. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Édes istenem! Fiatal 18 éves lány vagy, mit akarsz egy ilyen birtoklásmániás, toxikus vén f@&ztól??? (Már bocs, pedig ezt 35 évesen mondom) Nemhiszem, hogy van az országban olyan kisváros, falu, tanya, putri, lakj bárhol is, ahol nem találnál értelmesebb embert.
2023. ápr. 21. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszúl hangzik az egész. Idővel majd tudod szerintem a megoldást ha ez nem változik.
2023. ápr. 21. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez a kapcsolat az ami: "ha neked jó ez így"

Egy középkorú pasi a "párod". Etet a hülyeségeivel, kihasznál, stb. Neki csak a szexre kellessz, semmi másra, mert naív kisgyerek vagy még. Ez evidens.

Szakíts vele olyan hamar, amilyen hamar tudsz. Ha utána zaklatna, akkor jelentsd fel.

2023. ápr. 21. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
A nemnormális idióta , ennyi idős korára 18 evesekkel foglalkozik. Nem csoda ,mert normális , felnőtt , érett nő menekül ettől az elmebeteg majomtól.
2024. jan. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!