Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazi szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy munkatarsnom akibe szerelmes vagyok de ő férjnél van. Ráadásul én mentális beteg vagyok. Ő azt mondja nem kezdi újra az életét velem hanem marad a házasságában. Én féltékeny vagyok a férjére akivel már kb tíz éve nem feküdt le. Ez szerelem vagy csak féltékenység? Esetleg paranoia?2020. okt. 28. 12:15
1/3 anonim válasza:
A férfiak nem éreznek szerelmet, csak feláll nekik.
3/3 anonim válasza:
A mentális állapotodat nem tudom felmérni, de ha elutasítottak, akkor azt tudomásul kell venni. Az emberek el tudják határolni, a rajongást, szexuális vágyat, és a szerelmet; illetve meg tudják állítani az érzelmeiket, ha tudják, hogy annak semmi értelme. Nyilván le fognak ezért pontozni, de szerintem az érettségnek van az a foka, amikor már nem jelent gondot behúzni a kéziféket, ha tudod, hogy a vesztedbe szaladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!