Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, igazi szerelmi történeteket mesél valaki?
Olyan szívesen olvasnék ilyeneket:)
Akár olyat is, hogy hosszú évek, vagy évtizedek után jöttek össze.
Aki tud ilyenről, ne tartsa magában! :)
Köszönöm!
Nicknevemből ki lehet találni, hogy kb mennyi leszek. Amúgy nemsoká' töltöm a negyvenkettőt. :)
Szóval kb. 21 évvel ezelőtt, ilyen közös céges/baráti körös házibuli. Leányzó 3 évvel fiatalabb. Csillogó tekintet, megy a zene, nagyon jó a hangulat...
21 év párkapcsolat, Abból már bőven több idő házasságban, kis gyerkőc...
És akkor jön a kötelező meme. Igen, én vagyok az a srác aki a háttérben táncol. 😅
Komolyan: Nekem is tetszett a leányzó, de nem nekem szólt az a csillogó tekintet és örülük, hogy a LEGJOBB BARÁTOMmal jött össze a lány és azóta is tart töretlenül a dolog. Tök aranyosak amúgy is ketten, most már hárman, ugye. 😊
Egyszer volt hol nem volt, volt egy csinos, kedves lány meg egy helyes, szerény fiú, randizgattak, tervezgették a közös jövőt.
Aztán egyszer a lány a barátnőivel elment bulizni, ahol jól lekúrta meg megszopatta a falu alfahímje.
Jó éjszakát, gyerekek!
Hát, nem dobtátok fel a napom :(
Sajnálom mindenkiét! :( :(
Nekem a régi nagy szerelmem -akivel amúgy nem sikerült összejönnöm, de elfelejtenem se 10+ év alatt- egy volt osztálytársammal van most együtt...kész szappanopera, nem? :D
Amúgy a lány aranyos, tavaly vált el tudtommal..kíváncsi vagyok, mekkora a szerelem náluk.. 😅
Egy volt osztálytársamnak (most 31 éves) van nagyon szép élete. Már a gimis gólyatáborba úgy jött, hogy fél éve van fiúja, 5 évvel idősebb, mint ő. A gimi alatt végig jártak, a lány kolis volt, a srác már dolgozott közben rendőrként. 24 éves volt a lány, amikor összeházasodtak, tavaly megszületett a közös gyerekük is. Immár 18 éve vannak együtt
Azért ez nagy szó ilyen fiatalon :)
6-os, gratulálok!! ^^
Köszönöm, 7-es, 8-as! :)
3-as
Részvétem.
El sem tudom képzelni hogy hogyan lehet feldolgozni.
Nagyon sajnálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!