Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szép, igazi szerelmi története...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép, igazi szerelmi történeteket mesél valaki?

Figyelt kérdés

Olyan szívesen olvasnék ilyeneket:)

Akár olyat is, hogy hosszú évek, vagy évtizedek után jöttek össze.

Aki tud ilyenről, ne tartsa magában! :)

Köszönöm!

2020. okt. 6. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nagyon sajnálom. :(
2020. okt. 6. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg Rózsák háborúját.

A csillogó szemű szerelmesekből lesznek a leggyűlöltebb egymás ellenségei, elég itt néha a válás rovatot olvasgatni.

2020. okt. 7. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy házibuliban ismertük meg egymást akkor én 19 voltam ő pedig 25. Nekem már akkor tetszett és én is neki, de túlságosan félénk volt, mert nem igazán beszélte akkor még az angol nyelvet (Angliában élünk és ő lengyel). Mivel nem közeledett ezért én az egyik ismerősével, aki szintén a bulin volt kezdtem el járni. A mi kapcsolatunk 3 évig tartott életem legrosszabb kapcsolata volt, hamarabb véget kellett volna lennie csakhát a magány és a félelem az egyedülléttől (itt ahol lakunk alig vannak magyarok). Az exem és én tartottunk egy házibulit az első buli után kb 2 évvel később, ahol ő is megjelent. Kicsit be volt csiccsentve, mert ünnepelt, hogy szakított a barátnőjével. Épp a konyhapadlón ültem és pizzát ettem, amikor ő leült mellém és bevallotta, hogy tetszem neki. Ekkor az angolja már anyanyelvi szintű volt így elkezdtünk beszélgetni. Egy hullámhosszon voltunk, de ezek után nem történt semmi, mert nekem volt barátom. Aztán pár hónap múlva szakítottunk az exemmel. Kb 3 hónappal a szakítás után rámírt, hogy van e kedvem meginni egy sört. Én igent mondtam és már másfél éve együtt vagyunk. Sose voltam ennyire boldog az életemben 24N
2020. okt. 7. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:

13-mas: :))))

További sok boldogságot Nektek!!!!

2020. okt. 7. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!