Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatjuk, hogy ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatjuk, hogy ki az igazi?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 21:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Ti hogyan ismertétek meg életetek nagy szerelmét? Tudtátok a kezdetektől, hogy igen ő lesz az, vagy először ez még nem látszott tisztán?
2020. aug. 27. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Hogy elfogad, feltételek nélkül. És én is őt.
2020. aug. 27. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Tudtam. Az ilyesmit megèrzed. Higgy nekem
2020. aug. 27. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az igazi nem létezik.
2020. aug. 29. 23:49
 5/9 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
63%

Előszóban annyit, hogy igazi létezik, csak statisztikailag többször inkább lesz nagyon jó minőségű baráti kapcsolat a vége.

Amit kevesen értenek az az hogyan is találhatod meg, pedig sokkal egyszerűbb mint elsőre gondolná az ember, viszont nem árulom el pontosan hogyan lehet megtalálni, mert a belefektetett erőfeszítés utáni öröm elveszne azoknak akik még keresik és olvasnák.

A számomra igazit ismerem, barátság lett végeredményben. Viszont nem bánom, hogy így alakult. Az után, hogy én felismertem 13évbe tellett felismernie a hölgynek hogy neki én vagyok, de addigra elkésett. Ennél részletesebben nem írom le, mert 25év ismerettséget nem lehet betömöríteni egy rövid hozzászólásba.

A szkeptikusoknak: azért olyan nehéz megtalálni, mert van egy Ősmagyar eredetű szabály amit ismerni kell ahhoz hogy egyáltalán nekilásson valaki keresni:

A "leg"(-jobb/-nagyobb/-igazabb...stb) válaszok önmagunkban vannak rejtve sokszor önmagunk elől is, ezért ezeket nem mondhatjuk ki saját magunk számára.

Honnan tudjuk ki az igazi? Onnan hogy "Tudjuk" és nem "hisszük".

2020. aug. 30. 08:55
 6/9 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:

Valamit hozzáfűznék az előző válaszomhoz:

"Hinni" lehet anélkül hogy tudnék valamit (pl: vallások), "Tudni" viszont nem lehet hit nélkül (pl: emberi képességek).

Egy ismeretség kezdetén még csak hisz az ember, és idővel tud, így ha jobban végig gondolja az aki azt írná hogy az elején tudja, igazából csak hitt benne. Idővel pedig Tudta.

Racionális, hogy egy kapcsolatot (akármilyet) ismerkedéssel kezdünk, amíg ismeretet gyűjtünk addíg bízunk benne (hisszük) hogy jó irányba haladunk, majd ha már van ismeretünk (pozitívum és negatívum is) tudunk biztosat egy kapcsolat további alakulásáról. Ezen az alapon vezetve szerintem nyilvánvaló lesz a válasz arra, hogy az elejétől tudta -e bárki hogy a jövőben kit ismer meg ( :D ).

2020. aug. 30. 09:46
 7/9 Lienci válasza:
86%

Társkeresőn is merkedtünk meg 2008-ban. 2010-ben összeköltöztünk, 2013-ban összeházasodtunk, 2014-ben megszületett a kisfiúnk.

Első találkozáskor Ő nem tetszett nekem. De aztán találkozgattunk, és szépen lassan meghódított. Ő a szerelmem, a legjobb barátom, a Társam. Tudom hogy mindenben támogat és én viszont, ha az élet, a külvilág szar, mi akkor is ott vagyunk egymásnak. Alakult menet közben, és mindig alakul. A rossz hír, hogy előre nem tudhatod, hogy ő az igazi. Csak bízhatsz benne.

2020. aug. 31. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Lakva ismerszik meg a másik .
2020. szept. 2. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

Abba szeretünk bele, aki éppen mellettünk áll, amikor eltalál Ámor nyila!

Az egész csak kémia. A hormonjaid hatására felébred benned a vágy, találsz a közeledben valakit, akiben szintén, és kielégítitek egymás vágyait. Ez nem feltétlenül szex rögtön az első alkalommal. Lehet akár egy jó beszélgetés is, egyéb közös tevékenység, vagy simán csak egymás közelében levés. Ha újra feltámad a vágy valaki után, egyszerűbb felkeresni azt, akivel már voltál, mint keresgélni egy újat. Kis idő múlva, ha mindkettőtökben kialakul a felismerés, megalkuvás, hogy megfelel a másik hosszabb távon is, akkor ráfogjátok, hogy ő az igazi. Aztán vagy bejön, vagy nem.

2020. szept. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!