Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresem mindenkiben az exemet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ért véget a kapcsolatom,el is kezdtem újra partnerekkel ismerkedni,de olyanokkal akiknek úgyanaz a neve mint az exemnek vagy nagyon hasonlítanak rá.Miért lehet ez? Kötődöm még?2023. ápr. 21. 14:30
1/5 anonim válasza:
Nem vagy még túl rajta, de erre szerintem magadtól is rájössz.
3/5 anonim válasza:
Egyelőre pótlékot keresel, nem partnert.
4/5 anonim válasza:
Mert hülye vagy és nem tetted túl magad rajta.
Van egy rossz hírem, magától nem múlik el ha azt várod. Nekem egy jó pár évem odalett emiatt. De amikor az új csajt is fejben a régi nevén hívod az az igazi hendikepp.
5/5 anonim válasza:
Pont az ellentétét kéne tenned. Olyan embert keresni (vagy nem is keresni, hanem, hagyni, hogy ha akar valaki akkor jöjjön) aki homlok egyenes az ellentéte az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!