Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a probléma? Mindenkib...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Mindenkiben csak a hibát keresem? Ez elmúlik?

Figyelt kérdés

Elvált férfiként próbálom újrakezdeni az életem és túl vagyok néhány randin, volt akivel ismerősök hoztak össze, volt akit a boltban ismertem meg és volt netes próbálkozás is. Mindegyik jól indult, de nagyon hamar meguntam. Ismerősök szerint nem akarom igazán megismerni a partnereket, csak a hibákat nézem és nem veszem észre az értéket amiben lehet némi igazság. Direkt nem olyan típusú partnert keresek mint az exem volt, ezt szeretném leszögezni. Az első randikon mindig lelkes vagyok, vágyom arra hogy megismerjem a másik fél szokásait és ahogy megismerem el is vesztem az érdeklődésemet irántuk. Lehetne azt mondani, hogy túlságosan korrekt elképzelésem van a másik nemről, de ez nem igaz, volt kozmetikus és cégvezető beosztásban dolgozó nő is akivel randiztam. 3-4 alkalom és mindegyiktől elbúcsúztam pedig volt akivel élveztem a közösen töltött órákat, de ott a kémia nem működött. Az egyik nő egyenesen rákérdezett, hogy ha a szex miatt dobtam mert akkor értené a dolgot, de erről szó sem volt.

A volt nejemmel jól működött a szex, talán az volt az egyetlen dolog ami jól működött és ami miatt együtt éltünk 10 évig. Azt hittem, hogy ez alap dolog és könnyen találom másik partnert akivel működik a kémia, de nagyon nem ezt tapasztalom. Nem is értem, hogy egyeseknek hogy működik a netes párkeresés, hiszen a testi vonzalom lenne az alapja egy normális párkapcsolatnak?

Hogy látjátok ezt?

2022. máj. 4. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor váltál el? Szerintem egyszerűen nem vagy még túl az exnejeden.
2022. máj. 4. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Netes párkeresésnél is jobb mielőbb találkozni, hogy kiderüljön, megvan-e ez a kémia. És onnantól ugyanúgy megy tovább, ahogy egy normál ismerkedés.
2022. máj. 4. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:

lassan 1 éve.

2 válaszolónak, nem szeretem húzni az időt, inkább élőben szeretek beszélgetni mint a neten írogatni. Az ismerkedési fázissal nincs is probléma, inkább azzal, hogy a partnerek nem motiválnak.

2022. máj. 4. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyi tapasztalatod van, én nem voltam még házas és nem kötöttem le magam, így van némi viszonyítási alapom, 31 éves vagyok de jóval több szexuális partnerem volt mint a korom, és igen, az a bizonyos szexuális összeillőség nem olyan gyakori. Én 40 nőből kB 4et tudok kiemelni. A többi sem volt rossz, csak ez a 4 messze sokkal jobb, nagyobb összhang, erősebb szexuális energiák. A minap volt egy olyan találkozásban részben, hogy mellém állt a nő és már attól majdnem erekcióm lett, csak visszafogtam magam, de gondolhatod...Már tudom, hogy őt akarom, és még is fogom szerezni.

Én férfiként azt mondom, hogy ennél alább ne add, legyél türelmes. A nőnek is az a boldogság, ha számodra ő az egyetlen, és legjobb.

2022. máj. 4. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy az emberek 99%-val nem illesz össze, nehéz azzal a személlyel találkozni, akivel kevés csiszolódással, de együtt tudsz élni.

Én mindig úgy gondoltam, hogy olyannal nem is kezdek bele semmibe, akiről már az elején látom, hogy nem lenne jó. Mégiscsak hasznosabban töltött idő, amíg keresgélsz, mint ha beleugrasz évekre egy másik vacak kapcsolatba, amiből ismét nehéz lesz kilépni, összefonódnak a szálak stb, hogy aztán ugyan oda lukadj ki mint most.

Egy év múlva simán lehet, hogy még nem vagy túl az exnejeden, de ezt te érzed. Ne erőltesd, ha nem valóban te akarod, csak az ismerősöknek akarsz megfelelni.

2022. máj. 4. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van benned egy bizonyos gát, ami miatt mindig megtorpansz. Attól is függhet, hogy miért váltál el. Mert lehet hogy a válás oka miatt nem tudsz egy nőben sem megbízni annyira, hogy egy bizonyos ponton túl tudj lépni.

Ahogy az ismerőseid is mondták csak a hibákat nézed, mert félsz hogy ezek a hibák újra előjönnek, mint esetleg a házasságodban. Előre ki akarsz zárni minden negatívumot, mindenre fel akarsz készülni (ezt persze nem lehet).

A kémia meg nem csak testi vonzalmat jelent, hanem hogy a személyiségéhez is vonzódsz.

2022. máj. 4. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Hosszú kapcsolatom csak 1 volt az életemben az 13 évig tartott, mondhatni nem sok tapasztalatom van bár rövid pár hónapos volt vagy 10. Mondjuk az sokat mondó, hogy eddig összesen 2 nővel éltem együtt, de akkor még fiatalabb voltam, nem ez motivált, csak legyen egy partner mellettem.

Lehet hogy a koromból fakad, de van elképzelésem arról milyen partner illik hozzám, illetve pontosítok, milyen partner tudja felkelteni az érdeklődésemet. Nagyon fontos a személyiség, hiszen pusztán a látvány még kevés, de az is fontos szempont, hiszen férfiként kezdeményeznem kéne.

A válás oka egy harmadik személy volt, de a problémák már korábban kezdődtek, az csak rátett egy lapáttal, lezártunk egy korszakot, mindketten úgy éreztük, hogy jobb külön folytatni. Gyerek nincs, a válás napján kitöröltem a telefonszámát, azóta nem is láttam.

2022. máj. 4. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, én így 30 felett hasonlóan gondolkozom némileg, illetve az önismereti utam során tudatosult tartalmait szemüvegén keresztül is igyekszem nézni a párválasztás témáját, miképpen valamilyen módon te is.

Én az egyik legfontosabb dolognak a személyiségfejlődést tartom, tehát amilyen minőségű partnert szeretnék azt igyekszem önmagamban is megteremteni, megélni, értem ezt a jellemre. Nyitott szív, és elköteleződés... Nem egyszerű, hisz annyit koppantunk már, de nem szabad feladni. Jelenleg én is egy átmeneti fázisban vagyok, ami jelenti, hogy amikeppen te is, úgy szeretnék egy stabil párt, de közben érzem, hogy nem egyszerű olyat találni akire igent tudok mondani, és ha mégis, akkor sincs garancia, hogy ő is igent mond. Viszont addig nem csüggedek, randizok, flörtölök, és szexelek. Javaslom te se feszülj rá...

Tapasztalatból mondom, hogy a szerelem nem "megtalálható" , az egyszer csak ott van.

2022. máj. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!