Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkohol problémám van,de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol problémám van,de az új párom nem tud róla.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon alkohol ellenes,egyáltalán nem iszik.Azt mondtam én sem.De ahogy mélyül a kaocsolat kezd bűntodatom lenni.Talán jó hatással lenne rám,és abba hagyhatnám? El mondjam neki egyáltalán? Vagy maradjak csendben?

2022. ápr. 28. 17:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
Ne mondd el, hagyd abba.
2022. ápr. 28. 17:41
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Hogyha hazugságra építed a kapcsolatot, nem fog sokáig tartani.
2022. ápr. 28. 17:42
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna kamuzni, így ennek a kapcsolatnak nagy eséllyel annyi. Nyilván meg kell mondanod neki, hogy problémáid vannak az itallal, úgyse tudod elrejteni egy idő után.

Arra koncentrálj, hogy leszokj, megold a gondjaidat. Nézz utána hova tudnál menni segítségért és tegyél érte.

2022. ápr. 28. 17:43
 4/28 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem,hogy megtudnék változni melette.Ne ugy gondoljátok hogy napi szinten iszok,de egy héten egyszer,és a mértéket sajnos nem tudom mikor kell abba hagyni.Tettem próbát egy hónapig semmi bajom,elvonás ilyenek nincsenek.De ha feszkó van akkor hozzá nyúlok sajnos.Ez egy full alkoholmentes embernek nem tudom hogy mondjam el.Talan tenyleg hallgatnom kell. És kibirni
2022. ápr. 28. 17:57
 5/28 anonim ***** válasza:
69%
Hazugságra épül a kapcsolatod. Ha rajtakap, tuti vége. Ha te mondod el, nagy valószínűséggel akkor is, de akkor legalább van valami halvány esély arra hogy mégsem. Olyan meg, hogy kibírod, nem lesz. Akkor már rég letetted volna a piát.
2022. ápr. 28. 18:10
 6/28 anonim ***** válasza:
Kibírod, és minden OK lesz.
2022. ápr. 28. 18:15
 7/28 anonim ***** válasza:
Mondd el.
2022. ápr. 28. 18:36
 8/28 anonim ***** válasza:
69%
ez már alkoholizmus, ez csak rosszabb lesz, ha nem tanulod meg kezelni a problémákat, és ehhez nem kapcsolat kell, hanem szakember, vagy ilyen csoport. Lehet próbálkozni, de nézd meg az öreg alkeszeket, ők is így kezdték, hogy eleinte kevesebbszer, aztán többször, többet, hiába volt család, munka, hobbi, akármi...
2022. ápr. 28. 18:53
 9/28 anonim ***** válasza:
Amikor először az ölébe rókázol, érteni fog mindent.
2022. ápr. 28. 19:42
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából választanod kell közte és a pia közt. Én szurkolok, hogy helyesen dönts.
2022. ápr. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!