Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkohol problémám van,de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol problémám van,de az új párom nem tud róla.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon alkohol ellenes,egyáltalán nem iszik.Azt mondtam én sem.De ahogy mélyül a kaocsolat kezd bűntodatom lenni.Talán jó hatással lenne rám,és abba hagyhatnám? El mondjam neki egyáltalán? Vagy maradjak csendben?

2022. ápr. 28. 17:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmondod vagy hallgatsz. Ha elmondod ezt így sanszos hogy vége is a dolognak ha ennyire alkohol ellenes na meg főleg hogy hazudtál. Ha nem mondod el és egyszer rajtakap akkor is esélyes hogy vége lesz. Tehát szépen csendben leszoksz róla és ha valami problémád van tanuld meg máshogy kezelni alkohol helyett.
2022. ápr. 28. 19:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Igyekezz abbahagyni a dolgot, de jó lenne, ha elmondanád neki. Úgyis kiderülne út közben, így még talán tudod menteni a dolgot...
2022. ápr. 28. 20:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jól fogalmazott valaki vagy ő vagy a pia.Ő igazán fontos nekem, szóval azt hiszem nem beszélek róla,és minden erőmmel azon leszek hogy ne essek bűnbe.Remélem könnyen megy. 🙏
2022. ápr. 28. 20:43
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez nem bűnbe esés. Függőség, betegség.

Amire oda tudsz figyelni, hogy az első pohárral ne igyál. nézz szembe a problémákkal, az érzésekkel.

Ha nem nézel velük szembe, akkor mindegy is ,hogy iszol vagy sem, egy érzelmileg analfabéta pasi nem fog kelleni hosszú távon egy nőnek sem.

2022. ápr. 28. 21:00
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek,nagyon negatív válaszokat vártam,és örülök hogy segítő válaszokat kaptam.Igen itt az első pohár a lényeg,és talán egy sport, vagy futás ami le vezeti a feszkót amikor rám jön.Úgy olvastam az nagyon sokat segít,a lelki egyensúly helyre állításában.Nem mellesleg le adom a fölös kilókat.Akit érdekel egy hónap múlva le írom,hogy sikerült hol tartok. ❤️
2022. ápr. 28. 21:11
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem érdekel
2022. ápr. 28. 21:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel, és drukkolok neked.
2022. ápr. 28. 21:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel és sok sikert kívánok! :) Hajrá! :)
2022. ápr. 28. 21:50
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
2022. ápr. 28. 21:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Na, hol tartasz? :)
2022. aug. 2. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!