Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol problémám van,de az új párom nem tud róla.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon alkohol ellenes,egyáltalán nem iszik.Azt mondtam én sem.De ahogy mélyül a kaocsolat kezd bűntodatom lenni.Talán jó hatással lenne rám,és abba hagyhatnám? El mondjam neki egyáltalán? Vagy maradjak csendben?2022. ápr. 28. 17:38
21/28 A kérdező kommentje:
A párom nincs már meg mert egy lusta disznó volt.Így el zavartam.Az alkoholt nagyon ritkán és mértékkel még sajnso nem hagytam el teljesen.De a sok liter rozé helyett,néha 2 sör amit iszom.Májtisztitó kúrát kezdtem, és sportot. Szóval ez hajt hogy még ezt is el hagyjam.
2022. aug. 25. 04:05
23/28 anonim válasza:
milyen májtisztító kúra te ökör?
A máj méregtelenít. Ha szétba.s.zod alkohollal, akkor nem méregtelenít. A Májtisztítás azt jelenti, hogy nem iszol semennyi alkoholt te alkoholista
24/28 A kérdező kommentje:
Utolsó vannak májtisztító teák, kapszulák amik gyorsitják a folyamatot.Az hogy le alkeszozol téged minősít.Az ember próbál jobb lenni,valami miatt lennt van mélyen de te még bele rúgsz egyet a lelkébe mert neked az örömöt okoz.Milyen ember az ilyen?Semmit nem tudsz rólam, segítséget kértem.A te hozzászólásod nem segít senkinek.Egy érzéketlen, sőt mondhatom,hogy nárcisztikus ember vagy.Ami rosszabb mint az alkohol.Mérgező vagy te magad is.
2023. máj. 11. 15:07
25/28 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem már csak voltam amivel "meg személyesítettél", és köszönöm jól vagyok.De te soha nem leszel jobban.De nem is sajnállak egy percig sem.Én mai napig mindenkinek támogató, segítő választ kommentelek,engem ez tesz boldoggá.Azért van az oldal.Sajnos hogy nem lehet ki szűrni innen a negatív valamiket.(nem írhatok embert)mivel nem emberi az ilyen viselkedés.További szép napot nekem 😊🙏
2023. máj. 11. 15:15
26/28 anonim válasza:
Én is változhatok, mi a tököm vagy te, jós??? hogy azt mondod h én ilyen maradok.
Amúgy menjél akkor inni, ha már nem vagy alkesz.
27/28 anonim válasza:
24: Víznek hívják és egészséges étrend. És nem egy napig szükséges tartani, hanem hetek, hónapokig. Amíg rendszeresen alkoholt fogyasztasz nem vagy gyógyult, akinek ilyen mértékű függősége van/volt, az csak alkohol teljes mellőzésével szabadulhat meg a fuggoségtől, mert mindig lesz jobb, rosszabb időszak és utóbbi miatt akaratlanul is alkoholhoz fogsz nyúlni, hiszen "kicsit" szabad, az nem függőség.
28/28 A kérdező kommentje:
Nem kell ez ügyben ki oktatni,ha látnád mikor írtam utoljára ezelőtt akkor észre vetted volna hogy nem egy hete és nem egy hónapja.Augusztusban lesz egy éve.És keveset sem iszom,és köszönöm jól vagyok,nem kell megmondanod mit igyak.A legrosszab időszakokon vagyok túl.De ahogy látom te egy év alatt sem változtál semmit.Az empátia hiánya ugyanúgy jelen van.
2023. máj. 18. 05:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!