Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar ilyen atfordulasotok szakitas utan?
Csak olyannál volt ilyen akinél egyedül is jobb, annyira terrorizált.
Állandóan próbáltam elérni egy kiegyensúlyozott kaocsolatot hogy visszajöjjön az ami volt a szép szerelmes időszaka, hogy vegyen vissza, tiszteljen becsüljön, ne ártson, de a sok terrorizálása előtt már meg kellett "hajolnom", feladni, hogy az soha nem fog már visszajönni, bárhogyan kapálóztam megmenteni az egészet, annál jobban terrorizált, "bántott", a végén már önvédelemből kellett szakítanom is.
Ma is sokat gondolok rá hogy annyira sajnálom hogy képtelen szeretni, csak üvölteni bántani tud, ha újra és újra kibékülnék, újra és újra csak a "pofonokat" kapnám megint csak:( valami "boxzsakja vagyok már cdak akit csak "rugdosni" tud:(
1: De végülis ki tudtad heverni őket?
2: Nagyon sajnálom. :( De jobb neked nélküle.
Őszintén szólva azért kédezem, mert engem is nem rég hagytak el és a barátnőm hiánya felemészt ... annyira szeretem még őt... és nem tudom, hogy fogok e másképp is érezni..
Rossz érzés olyanokat szeretni akik nem szeretnek viszont.
Valójában a tetteit kéne a másiknak nézni és szeretni, amiket nyújt ad, nem pedig a másik embert, tehát aki a hátát mutatja abba nem kéne szerelmesnek se lenni.
De erre asszem a nárcik képesek csak, hogy amíg hasznára van a másik vagy ki tud belőle venni valamit addig kell csak a másik, amugy meg nem
A szakítás ugyanúgy gyászfolyamat, mint a halál. Tehát ahogy egy ismerősöd halálát gyászolod, a megszakadt köteléket, a jövőbeni dolgok lehetetlenségét, úgy van ez szakításnál is. Többé már nem része az életednek ő... pont mintha halott lenne.
Tehát a gyász folyamatát érdemes átvizslatnod. Ez alapján átfordulhatnak az érzéseid. Pl a tagadási szakaszban. Ez így van rendben... de sokáig elhúzódó folyamat ez. Fél év legalább, mire teljesen rendben leszel.
Ami segíthet ilyenkor, ha tényleg kizárod az exedet az életedből. Eltávolítasz mindent a környezetedből, ami rá emlékeztethet, kitörlöd a képeiteket, törlöd az elérhetőségeit,stb... és a legfontosabb, hogy foglald el magad. Családdal, barátokkal, hobbiddal, szórakozással, sporttal, tanulással, munkával... bármivel. Így juthatsz túl leghamarabb ezen a gyászon, amit a szakítás okoz most neked.
5: koszonom a hasznos tippeket es tanacsokat. Szerinted ha vege van ennek a gyasz folyamatnak utana nem fogok mar ekkora fajdalmat erezni ha ra gondolok? :( es nem is fogom szeretni?..
Olykor ugy erzem, hogy azaltal hogy őt elvesztettem, a kepessegemet is elvesztettem arra, hogy masokat kepes legyek ugyanigy szeretni..
Igen, túl lehet lendülni ezen. A lényeg a továbblépés, és hogy megteremtsd a lehetőséget, hogy tovább tudj lépni.
Megértem, hogy így érzed most. Mindenki így érez szakítás után. Úgymond, ez a normális, ha szaretted a párodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!