Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve nem szexeltem, ha azt hazudom hogy szuz vagyok eszre fogja venni hogy hazudtam?
Nem emlekszem pontosan de szerintem kb 7 alkalommal szexeltem, tobb mint 3 eve, nemsokara mar 4 eve lesz.
Nagyon rossz volt mindegyik, es nem szerelembol tettem, nem kapcsolatban.
Most van egy fiu akivel odaig vagyunk egymasert, nem akarok neki beszelni a multrol, azt akarom neki hazudni hogy szuz vagyok.
Csak nem tudom, eszre veszi e majd.
Ugy ertem, en nem is emlekszem a szexre meg semmi ilyesmi, de gondolom mar nem vagyok annyira szuk mint szuzen, csak az elso 2 alkalom fajt talan, a tobbi alkalommal mar nem.
23/L
Ha megerőszakoltak, leszarom ki mit mondd, te elméletben szűznek számítasz, nem veheti el tőled az a rongy ezt a jogot is.
De kérlek, nő létedre ne legyél olyan buta, hogy már nem vagy szűk, csak mert volt ott bent valami, ez nem így működik, a szex nem tágít, ha nekem nem hiszel, nézz utána.
A hüvely egy izom, ami kitagul és összehúzódik, tehát ha úgy csináljátok, hogy fel vagy izgulva, akkor tág leszel, (és remélem így is fogjátok csinálni, mivel csak így normális!)
Viszont ha félsz a szextől, félsz hogy esetleg bántani fog valahogy, ami normális félelem ilyen trauma után, akkor lehet jobb ha elmondod neki, hogy úgy bánjon veled, plussz elég sok mindent elmondana róla, ahogy reagál rá.
Be írod googlebe, millió cikket fogsz arról találni, hogy nem tágul a hüvely a szextől, se az elsőtől, se az 5-től, se a 30-tól..
Azert fájt mert szűz voltál és átszakadt a szűzhártyád, és nyilván semennyire nem voltál felizgulva, száraz voltál, ha így csinálod az mindig fájni fog..
És megegyszer elmondom, a hüvely izgalmi állapotban kitágul, tehát a palinak majd nem is szabadnak szűk állapotban érezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!