Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még kapcsolatom, erőszakkal szexeltem először. Ha bele megyek egy kalandba, mégjobban értéktelen leszek?
Tudom hogy minden újjamra kaphatnék férfit akinek kapcsolatra kellek, de nekem ritka ha tetszik valaki. Eddig 2 fiu tetszett, egyikkel sem volt még egy randi sem.
Van most egy fiu aki tetszik de csak szexre kellenek neki, oszinten elmondta nem tudom bele menjek e
Eddig ugy voltam egyutt valakivel hogy eroszakkal tortent
Nagyon ertektelennek erzem magam es tudom hogy ha ebbe bele megyek, mégjobban annak fogom
Egy ferfi ha ezt megtudja hogy valakivel szexeltem csak igy, erteklennek tart majd?
ne kalandba menj bele, hanem terápiára menj el.
a NANE civil szervezetet keresd, neten találsz hozzájuk infot.
Meg kellene már értenetek, hogy számos férfi értékesnek tartja a nőket, majd meghal azért, hogy legyen valakije, csak flexelni akar, hogy ő nőcsábász, aztán meg titokban kisírja magát, ha lelép a csaja.
A férfiaknak kevés része van, aki nem igazán lát értéket a nőkben. Én ilyen vagyok, de ez részben genetikai, részben tanult viselkedés, az én agyam másként működik, mivel machiavellista vagyok.
Nem leszel értéktelenebb, de lehet magadnak még nagyobb traumát okozol, mint ami egyébként is van. Nem hiszem, hogy készen állsz egy szexkapcsolatra!
Keress egy pszichológust, mielőtt hibát követsz el.
"még jobban értéktelen leszek?"
Tehát magadat kevesebbre tartod azért mert valaki bántott. Ez hiba, de sajnos érthető, hogy így érzel. Ezzel valamit kezdeni kellene, ha nem megy egyedül akkor kérj segítséget szakembertől. Az ilyesmi egy trauma ami veled történt amit nem mindenki tud egyedül feldolgozni. Attól pedig nem leszel értéktelen, hogy valaki bántott.
"Van most egy fiú aki tetszik de csak szexre kellenek neki, őszintén elmondta nem tudom bele menjek e"
Ne menj bele, mivel nem vagy lelkileg rendben és valószínűleg csak rosszabb lenne neked, mivel jelenleg is úgy gondolod, hogy rossz az, hogyha van egy kalandod. Pedig nem azzal van a gond, hogy kaland hogyha megvan a kölcsönös vonzalom, hanem az a baj, hogy neked súlyos problémáid vannak amit látszólag nem dolgoztál fel és emiatt lenne valóban rossz.
"Egy férfi ha ezt megtudja hogy valakivel szexeltem csak igy, értéktelennek tart majd?"
Igen, megeshet. Vannak ilyenek. Viszont azt nem árt mérlegelni, hogy neked kell-e ilyen ember az életedben. Én bízom benne, hogy a normálisabbnak mondható emberek nem így gondolják.
"Tudom hogy minden újjamra kaphatnék férfit akinek kapcsolatra kellek,"
Ebből nekem nem az jön le, hogy te értéktelen tartod magad.
Nekem ez kicsit ellentmondásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!