Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondanátok ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok ebben az esetben a randipartnereteknek, hogy több személlyel szexeltetek, mint amennyivel kapcsolatban voltatok?

Figyelt kérdés

Van egy srác, rendes, normális, tetszik, személyiségben is nagyon hasonlítunk, úgy látszik összejönne a dolog. A következő a bökkenő: volt egy pasizós időszak az életemben, így együtt voltam szexuálisan olyanokkal is, akikkel nem voltam kapcsolatban.

A srác, akivel ismerkedem, csak azt tudja, hogy eddig 3 barátom volt. Rajtuk kívül 4 "olyan" volt... Azóta komolyodtam, és nem mennék már bele ilyesmibe, taszít. Viszont nem bánom, hogy akkor megtörtént (az utolsó 2 éve).

Ahogy megismertem, kiderült, hogy elítéli az ilyen "züllött" dolgokat, és nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e erről beszélni most, vagy akár később, kapcsolatban. Én szeretek őszinte lenni, és úgy érzem, hogy kicsit átverném azzal, ha nem tudná, hogy több pasi is volt az életemben. Nem tudom, mit csináljak.

Csak hallgassak róla, talán nem szólom el magam soha? Vagy elmondjam konkrétan? Vagy ne mondjam el mindegyiket, csak egyet vagy kettőt? Vagy pedig annyit mondjak, hogy voltak mások is, de nem szeretnék róla beszélni? (De ez ijesztő, mert itt gondolhat jóval többre is akár, mint amennyi volt)

2021. márc. 24. 22:37
A kérdező szavazást indított:
Ne mondd el soha
Mondd el neki mindegyiket
Valamennyit mondj el belőle, de ne mindegyiket
Mondd el, hogy volt ilyen időszakod is, de ne részletezd
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Ő sem élt szűzi életet, nyugi.

Sosem szórakoztattam senkit a múltammal, pedig elég mozgalmas volt. A jövőre kell koncentrálni, és az meg nem fog menni, amíg hátrafelé pislogsz.

Megtörtént, tanultál belőle, másnak nincs köze hozzá.

Legyen eszed.

40/N

2021. márc. 24. 22:41
 2/10 A kérdező kommentje:
1: Hozzám képest de, neki 2 barátnője volt, és másokkal nem volt... :D Szerinted egyáltalán ne említsem?
2021. márc. 24. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nos, az a szám még így sem sok.
2021. márc. 24. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Én biztos elmondanám - nem részletekben, de azt, hogy volt egyéjszakásod, de rájöttél, hogy nem neked való, igen. Ha ezt sem fogadja el - jobb, ha különváltok, mert ha máshonnan tudja meg később, az még fájdalmasabb lesz.
2021. márc. 24. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudhatjuk, hány nője volt előtted, de nem is számít.

Soha ne említsd, kiderülni nem fog, vagy ha igen, letagadod.

A férjem is tarka életet él, de mit számít? Az a múlt, előre kell tekinteni.

2021. márc. 24. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
* élT, már megjavult:)
2021. márc. 24. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Sosem értettem, amikor a párok kivesézik egymás exeit. Kevés ennél betegebb dolog van.
2021. márc. 24. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Ezt jobb, ha nem mondod el soha senkinek... csak negatív irányba változtathatja meg a véleményét rólad.

Annyit mondj, hogy 3 komoly kapcsolatod volt és mellette több próbálkozás. Kész, nincs részlet. Ha kérdezi, az a múlt és el akarod felejteni, nem beszélsz róla.

Így jó, mert nem hazudsz és le van tudva a téma.

2021. márc. 24. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Vicces, amikor férfiak tesznek fel hasonló kérdést, ott ha más férfiak szintén a titoktartást ajánlják, ott a gyk.hu nőtöbbsége lepontozza őket a fenébe.
2021. márc. 25. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően senkinek semmi köze a másik szexuális életéhez. Nem kell szóba hozni meg ezen a témán lovagolni. Ha meg érdeklődik hány pasival voltál akkor elhintesz némi morzsát.
2021. márc. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!