Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarna, ha a randipartneretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a randipartneretek régebben sok emberrel lefeküdt volna?

Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem, de ez nem az olyasféle infó amit megosztunk a randipartnerünkkel szerintem :)
2021. febr. 21. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi zavarja.

Engem személy szerint zavarna.

2021. febr. 21. 22:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem is ő mondta, hanem pletykálják róla.
2021. febr. 21. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Zavarna
2021. febr. 21. 22:28
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mert később sem fog magával bírni, kell a f*sznak az ilyen.
2021. febr. 21. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Mégis, honnan derülne ez ki?
2021. febr. 21. 22:49
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy nem zavar, ha valaki ilyen, de ha velem jön össze, akkor nagyon rosszul fog járni, mert mintha zárdába vonult volna.
2021. febr. 21. 23:33
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Pletykálják... a sok "jóindulatú" ember a környezetedben. Tetszik a partnered vagy sem? Meg tudnál benne bízni vagy sem? Neked kell döntened nem a környezetednek, te fogsz vele járni nem mások.
2021. febr. 22. 01:56
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Engem nem, mert az már elmúlt. Én sok sráccal is jártam, és volt pár egyájszakás kalandom. De hol érdekelnek már engem?

Volt olyan pasim, aki ki volt akadva, mert neki előttem egy csajjal jött össze. És 2 éven át rugózott ezen, tönkre is tette...

Azt nem zavarja akinek szintén volt.

#5-ös, mi az hogy nem fog magával bírni? Nem kell bírnom magammal. Az emberek változnak. Egy párkapcsolatban sem fekszem le az első hónapban senkivel. Változott az értéktrendem az idő és a tapasztalataim alapján.

Mindig monogám típus voltam, de sok sráccal jártam fél éveket, 8 hónapokat. Volt 4 egyéjszakás kalandom 20-as éveim elején, rájöttem hogy nekem ez nem jön be, nem erre vágyom. Az elmúlt 8 évben a legmagányosabb éveimben sem ment. Nem is érdekelt.

Szóval a múlt le van zárva. Nekem speciel. De nem mindenkinél, az igaz. Inkább személyesen ismerd meg. És ha kíváncsi vagy, tőle kérdezd. Úgyis az az egészséges, hogy ha nincs tabu téma.

2021. febr. 22. 08:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem undorítana.
2021. febr. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!