Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnál ha a randipartnere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a randipartnered másnaposan menne a randira?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire lenne elfogadható az hogy azért volt másnapos,mert előző nap volt a szülinapja?

Ti mit szólnátok ha másnaposan jönne randira a partner?

Lenne második randi?

2021. febr. 2. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
Ha elég jó csaj, nem zavarna. Ha nem, akkor nem erőltetném.
2021. febr. 2. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha szülinapja volt, akkor szerintem az oké indok.
2021. febr. 2. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a másnaposságot nem ismerném fel, viszont az általa okozott viselkedésbeli változásokat alap természetének hinném és lehangoló lenne.
2021. febr. 2. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Lehet én ünneplem a szülinapomat rosszul, de sose az a lényeg, hogy leigyam magam. Ha pedig te tudod magadról, hogy másnapos leszel, akkor miért akkora szervezel randit?

Azonnal otthagynám, és nem lenne folytatás.

2021. febr. 2. 10:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs azzal bajom ha valaki neha kirúg a hámból és kicsit masnapos, nem ítélem el.

De akkor nehogymár másnapra szervezze a randit. Akkor az azutáni napra vagy ilyesmi.

Ennyivel megtisztelem a másikat+ magamról is jó benyomást akarok tenni, de értelemszerűen nem masnaposan.

2021. febr. 2. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
hat attol fugg, mennyire masnapos es miben nyilvanul ez meg, ranyomja-e a belyeget a randi hangulatara. ha csak egy kicsit faradtabb es amigy latszik, h erdeklodo meg jol erzi magat, es egyebkent szimpatikus, elneznem neki. ha latvanyosan szenved, akkor idegsitene, valoszinu hamar veget vetnek a randinak. ha annyira szarul van, akkor inkabb mondja le elotte vagy valami.
2021. febr. 2. 10:42
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem iszok soha, és nem akarok olyat, aki iszik. Talán van ilyen.
2021. febr. 2. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Én részegen mentem. Semmire nem emlékszem.. nem lett folytatás..
2021. febr. 2. 10:53
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Lehet megkövezni, de egyrészt randira menni másnaposan eszméletlenül igénytelen és bunkó dolog. Ha akkor, amikor elvileg minden ember a legjobb arcát próbálja mutatni, ezt képes nyújtani, akkor nem vagyok rá kíváncsi a továbbiakban.

Másrészt nálam nem fér bele a részegeskedés, olyan párt akarok magam mellé, aki képes kulturáltan inni, és tud szórakozás és iszogatás közben is határokat tartani.

2021. febr. 2. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát otthagynám a francba. Aki annyira nem tud megtisztelni, hogy jó benyomást akarjon kelteni azért nem kár. Amúgy szervezze úgy, hogy ne buli után találkozzunk vagy ne igyon annyit, mint egy gödény. Problem solved.
2021. febr. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!