Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a randipartnered másnaposan menne a randira?
Szerintetek mennyire lenne elfogadható az hogy azért volt másnapos,mert előző nap volt a szülinapja?
Ti mit szólnátok ha másnaposan jönne randira a partner?
Lenne második randi?
Lehet én ünneplem a szülinapomat rosszul, de sose az a lényeg, hogy leigyam magam. Ha pedig te tudod magadról, hogy másnapos leszel, akkor miért akkora szervezel randit?
Azonnal otthagynám, és nem lenne folytatás.
Nekem nincs azzal bajom ha valaki neha kirúg a hámból és kicsit masnapos, nem ítélem el.
De akkor nehogymár másnapra szervezze a randit. Akkor az azutáni napra vagy ilyesmi.
Ennyivel megtisztelem a másikat+ magamról is jó benyomást akarok tenni, de értelemszerűen nem masnaposan.
Lehet megkövezni, de egyrészt randira menni másnaposan eszméletlenül igénytelen és bunkó dolog. Ha akkor, amikor elvileg minden ember a legjobb arcát próbálja mutatni, ezt képes nyújtani, akkor nem vagyok rá kíváncsi a továbbiakban.
Másrészt nálam nem fér bele a részegeskedés, olyan párt akarok magam mellé, aki képes kulturáltan inni, és tud szórakozás és iszogatás közben is határokat tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!