Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, azt a nőt, akivel szexeltek, de nem akartok tőle komolyat, becézgetitek?
Figyelt kérdés
Azt írta nekem "Milyen napod volt Bébi?" 🥰🥰🥰2022. ápr. 23. 00:56
2/40 anonim válasza:
Csak szexre kellesz neki!
Ne áltasd magad te is tudod, különben nem kérdeznéd!
5/40 anonim válasza:
Bocs, de ha engem így hívna egy férfi, nagyon gyorsan leszoktatnám, mert számomra ez ócska.
Engem “tündéremnek” és “szívemnek” szokott szólítani. Szerintem azok kedvesek.
Úgy gondolom, a “bébi” kb semmit nem jelent. Se nem kedves, se nem romantikus.
6/40 anonim válasza:
Eléggé undorító becézgetés ez.
Amúgy is, a kisbabák babyk, nem a nők.
Kb azt mondta ezzel hogy k... vagy.
7/40 anonim válasza:
Ez a megszólítás pont egy szexkapcsolatba passzol, akit másra nem is tartanak.
8/40 anonim válasza:
Azt feltételeztem mielőtt megnyitottam a kérdést, hogy valami kedves becézéssel illet és ez igazából jelentheti azt is, hogy többet érez(het).
De így bébi ez csak azt jelenti, hogy szexeltek.
9/40 anonim válasza:
szólok a pasimnak, hogy a kommentelők szerint kurvának tart.
10/40 anonim válasza:
Ha közben megkedvelem a lényét is, miért ne?
Nálatok is ez lehet, érdekli az is milyen volt a napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!